Δείτε πώς... κατάντησε η καραντίνα τον Brad Pitt! Οι φωτό που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! (pics)
Hollywood

Δείτε πώς... κατάντησε η καραντίνα τον Brad Pitt! Οι φωτό που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! (pics)

Όσες πανδημίες, δεινά, σεισμοί και καταποντισμοί και αν συμβούν, ο Brad Pitt κατά την ταπεινή μας γνώμη ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ένας από τους γοητευτικότερους άντρες που πέρασαν ποτέ από το Χόλιγουντ. 

Γιατί ο Brad Pitt, μπορεί να εμφανίστηκε δημόσια ατημέλητος και σίγουρα πολύ διαφορετικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάτι από τη γοητεία του.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε δρόμο του Μαλιμπού μαζί με τον φίλο του Michael Peter Balzary μπασίστα των Red Hot Chili Peppers με τον οποίο τσέκαρε μία μηχανή BMW R-1250.

Τα φωτογραφικά κλικ πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες μέσα σε ελάχιστο χρόνο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με τα περισσότερα sites του εξωτερικού να τις πλασάρουν ως τον... ξεπεσμό του διάσημου ηθοποιού στην καραντίνα.

Έλα όμως που ό,τι και να κάνει ο Brad Pitt παραμένει γοητευτικός! Μπορεί να φορούσε ό,τι βρήκε μπροστά του, τα μαλλιά του να ήταν άλουστα και με... ρίζα και ο ίδιος να ήταν από μέρες αξύριστος αλλά πόσο μπορεί να αλλάξουν κάποιον τόσο γοητευτικό άντρα τέτοιου είδους λεπτομέρειες;

Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω για να διαπιστώσετε και εσείς ότι ο διάσημος ηθοποιός παραμένει το απόλυτο ανδρικό πρότυπο ομορφιάς του Hollywood μαζί με κάποιους λίγους φίλους του πρωταγωνιστές επίσης της Μέκκας του κινηματογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved