Jennifer Lopez: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αναβολή του γάμου της κι η πίστη της στον Θεό
Hollywood

Jennifer Lopez: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αναβολή του γάμου της κι η πίστη της στον Θεό

Η Jennifer Lopez και ο σύντροφός της Alex Rodriguez σχεδίαζαν να παντρευτούν, ωστόσο τα πλάνα τους πάγωσαν, λόγω κορονοϊού.

Πριν από περίπου έναν χρόνο εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της και από τότε, λοιπόν, οργάνωναν την τελετή και όσα ια συνέβαιναν. Όμως, ο Covid-19 έκανε την εμφάνισή του κι έτσι η JLO δεν θα φορέσει το νυφικό της.

Η παγκοσμίου φήμης star μίλησε στην αμερικανική εκπομπή «Today Show» και εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια ότι είναι λυπημένη, αλλά έχει πίστη.

«Κανείς δεν ξέρει γιατί, πραγματικά, δεν υπάρχει προγραμματισμός αυτή τη στιγμή. Πρέπει απλά να περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί αυτό, και είναι απογοητευτικό σε ένα επίπεδο. Μετά το Super Bowl και το World of Dance, αφού τελειώσαμε τα γυρίσματα, σχεδίασα να πάρω κάποιο διάστημα εκτός. Κάτι που είναι αυτό που κάνουμε τώρα, αλλά την ίδια στιγμή, ξέρεις, είχαμε πολλά σχέδια για αυτό το καλοκαίρι και αυτή τη χρονιά. Αλλά όλα είναι σε αναμονή τώρα» είπε για αρχή.

Και συνέχισε: «Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης. Ξέρεις τι; Ο Θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», είπε.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved