Χολιγουντιανός σταρ τα βάζει με τον γείτονά του 
Hollywood

Χολιγουντιανός σταρ τα βάζει με τον γείτονά του 

Ο Χολιγουντιανός σταρ που έχει καταθέσει στο παρελθόν αγωγή στον γείτονά του για κατασκοπεία τον κατηγορεί τώρα για ενδοοικογενειακή βία

Ακόμη και εν μέσω πανδημίας ο Τζάστιν Θερού ασχολειται με τον γείτονά του.

Αυτή τη φορά ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Ανιστον κατηγορεί τον Νόρμαν Ρέσνικοου για ενδοοικογενειακή βία, υποστηρίζοντας ότι τον ακούει να εξαπολύει απειλές εναντίον της συζύγου του.

Ο 47χρονος ηθοποιός βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Ρέσνικοου και τη σύζυγό του Μπάρμπαρα από το 2017, όταν ο Θερού κατέθεσε αγωγή σε βάρος του για παρενόχληση την περίοδο που ανακαίνιζε το διαμέρισμά του. Πιο συγκεκριμένα, είχε κατηγορήσει τον γείτονά του ότι έμπαινε στο σπίτι του και τον κατασκόπευε.

Αυτή τη φορά ο Θερού υποστηρίζει ότι δύο μέρες μετά την επιβολή lockdown στη Νέα Υόρκη ο Νόρμαν Ρέσνικοου κλείδωσε έξω από το διαμέρισμά του τη σύζυγό του Μπάρμπαρα, επειδή εκείνη δεν φορούσε μάσκα, ενώ αργότερα, βράζοντας από οργή, την αποκάλεσε «χαζή» και «ηλίθια».

Λίγες μέρες αργότερα τον άκουσε να την απειλεί ότι θα της σπάσει τα δόντια, αν βγει ξανά από το σπίτι τους. «Θα σου σπάσω τα δόντια. Κάτσε στη γ...η καρέκλα. Κάτσε κάτω και δες την εκπομπή. Κάτσε και σκάσε. Δεν θα πας πουθενά. Θες σπασμένα δόντια;» φέρεται ότι της είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved