Τα «Φιλαράκια» ετοιμάζουν βιβλίο μαγειρικής με συνταγές από τη σειρά
Hollywood

Τα «Φιλαράκια» ετοιμάζουν βιβλίο μαγειρικής με συνταγές από τη σειρά

Είστε έτοιμοι να γευτείτε τις συνταγές από τα Φιλαράκια που σας έχει χαρίσει άπλετο γέλιο;

Με ένα βιβλίο μαγειρικής σκέφτηκε να γιορτάσει η Warner Brothers την 26η επέτειο της αγαπημένης σειράς «Τα φιλαράκια». Στις 22 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν όλες οι συνταγές των λαχταριστών πιάτων που απολάμβαναν οι πρωταγωνιστές της διάσημης κωμικής σειράς.

«Friends: Τhe Official Cookbook» είναι ο τίτλος του βιβλίου και θα περιλαμβάνει 100 συνταγές με την υπογραφή της σεφ Αμάντα Γι, μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και την ιστορία κάθε πιάτου.

Σε 176 σελίδες οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τη μυστική συνταγή για τις τηγανητές πατάτες του Τζόι Τριμπιάνι, καθώς και τα πιάτα που ετοιμάζει η Μόνικα για το δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών.

«Είτε είστε έμπειρος/η σεφ, όπως η Μόνικα Γκέλερ, είτε απλώς ξεκινάτε μια επιχείρηση κέτερινγκ, όπως η Φίμπι Μπουφέ, είτε είστε ένας λάτρης του φαγητού, όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το βιβλίο «Friends: Τhe Official Cookbook»προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων» τονίζεται στην περιγραφή του βιβλίου: «Ετοιμάζονται ορεκτικά, κύρια πιάτα, ποτά και επιδόρπια, θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε ένα επικό δείπνο με θέμα τη σειρά "Φιλαράκια"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved