Χωρίζουν Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν;
Hollywood

Χωρίζουν Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν;

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι

 

Αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις και εμφανίσεις και συνάμα αποφεύγουν και ο ένας τον άλλον. Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους παίρνοντας διαζύγιο της τάξης των 400 εκατ. δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την κρίση στον γάμο τους, όλα δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος για το λαμπερό ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα, αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Αμάλ, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η σύζυγος του Κλούνεϊ ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καυγά με τη σύζυγο του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία. Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα του, τον Αλεξάντερ και την Ελα.

Πάντως, φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν την Τζούλια Ρόμπερτς να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved