Κατάθλιψη Alert! Τα σπίτια των ξένων stars είναι μαγεία
Hollywood

Κατάθλιψη Alert! Τα σπίτια των ξένων stars είναι μαγεία

Εκεί στο Hollywood τα πράγματα είναι σοβαρά, αφού οι πιο διάσημοι αστέρες του πλανήτη έχουν τη δυνατότητα να ζουν σε σπίτια που θα λέγαμε ότι θυμίζουν περισσότερο γήπεδα παρά κατοικίες.

Τεράστιοι και περιποιημένοι κήποι, καλαίσθητα και μεγάλα σαλόνια, γυμναστήρια με όλες τις ανέσεις, κρεβατοκάμαρες για όλα τα γούστα, πισίνες και Jacuzzi είναι μόνο μερικά από τα όσα διαθέτουν οι επαύλεις τους. Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι της φάσης «μήνας μπει, μήνας βγει». Μιλάμε για αμοιβές που μετρώνται σε εκατομμύρια, άρα δεν θα έμεναν σε κανένα δυάρι με θέα στον ακάλυπτο, μη λέμε κι ό, τι θέλουμε.

H Kim Kardashian για παράδειγμα έχει ένα σαλόνι που «μιλάει» κι ένα γυμναστήριο που τα «σπάει». Το ίδιο κι η Jennifer Lopez , η οποία έχει μια από τις ωραιότερες πισίνες, σε βαθμό που συναγωνίζεται τη Sara Sampaio, η οποία έχει έναν από τους ωραιότερους κήπους. Η Madonna έχει μια από τις πιο γουστόζικες κρεβατοκάμαρες, όπως κι η Rihanna, και που να δεις την πισίνα της.

Το σαλόνι της Kim Kardashian

Ο Ricky Martin έχει ένα από τα πιο minimal και ωραία σπίτια με προσεγμένη αισθητική και έμφαση στις τζαμαρίες, κάτι που συναντάς και στο σπίτι του Maluma, ο οποίος περνάει πολύ χρόνο μέσα στο Jacuzzi του. Η βασίλισσα της RnB, από την άλλη, Beyonce, μας έχει δείξει λίγο από τον κήπο της και το εσωτερικό του σπιτιού της, ενώ έχει ακόμη και γήπεδο basket. Τέλος, ο Sylvester Stallone διαθέτει επίσης μια πολυτελή έπαυλη, με μεγάλη κουζίνα, γυμναστήριο, κήπο με πισίνα και το δικό του προσωπικό γραφείο!

Όπως καταλαβαίνεις τα σπίτια τους θα μπορούσαν άνετα να βρίσκονται στις σελίδες περιοδικών, αφού η διακόσμηση, οι χώροι και το εμβαδόν προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Αν, λοιπόν, θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτά, δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στην παρακάτω gallery…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved