Τα μυστικά τους στο φως βγάζουν Charlize Theron και Angelina Jolie (photos)
Hollywood

Τα μυστικά τους στο φως βγάζουν Charlize Theron και Angelina Jolie (photos)

Είναι διάσημες, πανέμορφες, ταλαντούχες και προσφάτως και αποκαλυπτικές για όσα λέγονταν και γράφονταν για τους δεσμούς τους.

Σαρλίζ Θερόν και Αντζελίνα Τζολί έβαλαν τέλος σε φήμες που τις αφορούσαν για τις σχέσεις τους, δίνοντας απαντήσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Η ξανθιά 44χρονη γαλανομάτα, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την προώθηση της νέας της ταινίας «Netflix The Old Guard», ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Σον Πεν και τον φημολογούμενο αρραβώνα μαζί του. Εκείνη εξεπλάγη και δήλωσε τα εξής; «Τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι βλακείες. Βγαίναμε μόνο. Ηταν μια σχέση, σίγουρα. Ημασταν για έναν χρόνο μαζί. Ποτέ δεν μετακόμισα. Ποτέ δεν θα παντρευόμουν». Ο Σον Πεν και η Σαρλίζ θερόν γνωρίστηκαν το 2013 και χώρισαν το 2015.

Στη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ που έληξε το 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου, αναφέρθηκε μιλώντας στη «Vogue» και η Αντζελίνα Τζολί, αποκαλύπτοντας ηώς χώρισε με τον Πιτ γιατί έπρεπε αλλά και για το «καλό» της οικογένειας της: «Τώρα συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο ηώς θα θεραπευτούν (τα παιδιά) από αυτή την εμπειρία.

Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν να λέγονται και να γράφονται πολλά ψέματα γι* αυτά στα ΜΜΕ, αλλά υπενθυμίζω ότι εκείνα γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι και δυνατοί νέοι άνθρωποι». Επιπλέον η πανέμορφη ηθοποιός τόνισε ότι επικεντρώνεται σε ένα μέλλον όπου θα είναι όλοι τους μια οικογένεια.

Πηγή Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved