Αυτός ο άγγελος είναι ο γιος διάσημης δισεκατομμυριούχου! (photos)
Hollywood

Αυτός ο άγγελος είναι ο γιος διάσημης δισεκατομμυριούχου! (photos)

Είναι μόλις 2 ετών αλλά είναι ένα από τα πιο διάσημα παιδιά του Instagram και όχι μόνο γιατί οι γονείς του και κυρίως η μητέρα του είναι διάσημη και πολύ αναγνωρίσιμη. 

Παρ' όλο που ο πιτσιρικάς μοιάζει αρκετά στη μητέρα του -έχει τα χρώματά της και το βλέμμα της αλλά και τα μάτια της- μοιάζει καταπληκτικά και στον επίσης πολύ δημοφιλή μπαμπά του.

Μήπως τον αναγνωρίσατε;

Αν όχι, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τον γιο της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας και μιας από τις κορυφαίες fashion bloggers παγκοσμίως, την Λεόνε, γιο της Κιάρα Φεράνι τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ιταλό ράπερ Fedez.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2016 και στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βερόνα. Στις 19 Μαρτίου 2018, γεννήθηκε ο Λεόνε, ενώ λίγους μήνες αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου, παντρεύτηκαν στη Σικελία.

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό με τον οποίο περνά όλη την ημέρα.

Ο Λεόνε έχει καταφέρει από μωρό σχεδόν να... μαγέψει τον φωτογραφικό φακό, γι' αυτό και η διάσημη μητέρα του η οποία είναι η επιτομή της επιτυχημένης επιχειρηματία νέας γενιάς (σ.σ. δεν είναι τυχαίο πως η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις "Κορυφαίες Influencers Μόδας" ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ), ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες του στη σελίδα της στο instagram που θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες και με μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως.

Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες του χαριτωμένου Λεόνε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved