Πνιγμός η αιτία θανάτου της ηθοποιού του Glee που βρέθηκε νεκρή σε λίμνη
Hollywood

Πνιγμός η αιτία θανάτου της ηθοποιού του Glee που βρέθηκε νεκρή σε λίμνη

Η κατάρα των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς Glee δεν έχει τέλος μετά και την τραγική είδηση ότι βρέθηκε η σορός της ηθοποιού Naya Rivera.

Όπως μετέδωσε το TMZ μετά από αρκετές ημέρες ερευνών μιας και η ηθοποιός είχε εξαφανιστεί, οι Αρχές βρήκαν το άψυχο κορμί της στη λίμνη Πιρού της Καλιφόρνια όπου είχε βρεθεί μαζί με τον μικρό γιό της για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν βουτιές και παιχνίδια.

Όπως είχε πει λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της στις Αρχές ο γιος της που ήταν μαζί της εκείνη την ημέρα, κολυμπούσε μαζί με τη μητέρα του αλλά εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα με την οποία είχαν ανοιχτεί στη λίμνη.

Το περασμένο Σάββατο ο ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ που ήταν πρώην σύζυγος της άτυχης ηθοποιού και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, όταν εξαφανίστηκε η Naya βρέθηκαν στη λίμνη και έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης σε μία απέλπιδα προσπάθεια να τη βρουν.

Όμως, δεν τα κατάφεραν και έτσι οι προσπάθειες των Αρχών για την εύρεσή της συνεχίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία θανάτου της άτυχης πρωταγωνίστριας του Glee θεωρείται ο πνιγμός μιας και στη λίμνη Πιρού έχουν καταγραφεί πολλές παρόμοιες περιπτώσεις μιας και σ' αυτήν παρατηρούνται δυνατά ρεύματα, στρόβιλοι νερού και ξαφνικοί άνεμοι.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τη μητέρα της έτυχης ηθοποιούς να ικετεύει να βρεθεί το παιδί της γονατισμένη και κοιτώντας τη λίμνη την ίδια ώρα που οι Αρχές έψαχναν να βρουν τη σορό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved