Η μέλλουσα κυρία Beckham είναι καλλονή και με αμύθητη περιούσια!
Hollywood

Η μέλλουσα κυρία Beckham είναι καλλονή και με αμύθητη περιούσια!

Όλα όσα δεν γνωρίζεις για την Nicola Peltz, μέλλουσα κυρία Beckham!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι το κορίτσι αυτό που έχει τρελάνει τον Brooklyn, τόσο που παρά τις πρώτες αντιρρήσεις της μητέρας του, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου με την Nicola να δέχεται!

Η φήμη του αρραβώνα είχε ήδη κυκλοφορήσει χωρίς κανένας από τους δυο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει μέχρι που «ήρθε» η φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο να εξομολογείται πως θα γίνει ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου.


«Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου.
Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ πολύ μωρό μου», ήταν το σχόλιο κάτω από την υπέροχη φωτογραφία του αρραβώνα τους.

Εκτός από καλλονή, η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είναι και πάμπλουτη αφού μπαμπάς της είναι ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Nelson Peltz.

Οι πιο γνωστοί κινηματογραφικοί ρόλοι της έως σήμερα ήταν το 2010 στην ταινία The Last Airbender και το 2014 στο Transformers: Age of Extinction. Ενώ από 2013 έως το 2015 υποδύθηκε την Bradley Martin στην τηλεοπτική σειρά τρόμου Bates Motel που βασίστηκε στην ταινία Ψυχώ (1960).

Ταιριάζουν πολύ και σίγουρα αυτό που δεν θα λείψει από το γάμο τους είναι η… χλιδή!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved