Jim Carrey:Αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ο έρωτας της ζωής του!
Hollywood

Jim Carrey:Αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ο έρωτας της ζωής του!

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της σχέσης τους κι όμως ο Jim Carrey θεωρεί πως αυτή η γυναίκα, πασίγνωστη πρωταγωνίστρια του Hollywood, ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, ένας έρωτας που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τον έχει «σημαδέψει».

Συμπρωταγωνίστησαν, ερωτεύτηκαν, έμειναν μαζί περί τον ένα χρόνο και το 2000 ήρθε ο χωρισμός.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν, ο Χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο έρωτας της ζωής του.

Σημείωσε πως ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνον, αφού έδωσε μια γεύση από τη σχέση του στη σατιρική του βιογραφία "Memoirs and Misinformation". Εκεί την αποκαλεί «μεγάλη τελευταία μου αγάπη».

Αν και ο ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει ότι το βιβλίο του είναι μερικώς φανταστικό αποκάλυψε στον Χάουαρντ Στερν πως υπάρχει κάποια αλήθεια στον χαρακτηρισμό. «Οπωσδήποτε ήταν ξεχωριστή για μένα, πολύ ξεχωριστή, νομίζω πως είναι αξιαγάπητη», είπε ο Κάρεϊ μιλώντας για την Ρενέ Ζελβέγκερ.


Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για τον χωρισμό τους, είπε ότι δε νιώθει μεταμέλεια για τίποτα: «Δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου, αλλά εκτιμώ τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου για το καλό που μου έδωσαν».


Από την πλευρά της, η Ρενέ Ζελβέγκερ είχε παραδεχθεί ότι ερωτεύτηκε πολύ γρήγορα τον Τζιμ, δηλώνοντας σε παλαιότερη συνέντευξη της στο αμερικανικό CNN: «Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν πας στο γύρισμα για την σχέση αγάπης. Όταν τελείωσε η ταινία, μιλήσαμε μερικές φορές στο τηλέφωνο και μετά άρχισαν να κυκλοφορούν όλες εκείνες οι φήμες πως έβγαινα μαζί του. Θύμωσα πάρα πολύ. Είπα, "δεν είναι αλήθεια". Και μετά επέστρεψα σπίτι και σκέφτηκα, "Θεέ μου, μου λείπει τόσο πολύ"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved