Gerard Butler: Διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας με τη Σοφία Χαρμαντά! (photos)
Hollywood

Gerard Butler: Διακοπές στη Νίκαια της Γαλλίας με τη Σοφία Χαρμαντά! (photos)

Δεν αποκλείεται σύντομα στην Ελλάδα να έχουμε χολιγουντιανές αφίξεις και συγκεκριμένα αυτή του διάσημου ηθοποιού Gerard Butler

Ο Χολιγουντιανός σταρ αυτές τις ημέρες απολαμβάνει στιγμές διακοπών και χαλάρωσης στη Νίκαια της Γαλλίας ενώ πέρασε και από το Μόντε Κάρλο για να απολαύσει το nightlife.

Όμως, δεν είναι μόνος αλλά μαζί με την Ελληνίδα καλλονή Σοφία Χαρμαντά η οποία τον συνόδευε τον περασμένο Μάρτιο κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας.

Μάλιστα, στο instagram ανέβηκαν από ανθρώπους της παρέας τους φωτογραφίες τους από τις όμορφες στιγμές που περνούν στην Κυανή Ακτή η οποία αυτόν τον καιρό ενδείκνυται για διακοπές, αν εξαιρέσουμε την πανδημία που μαστίζει και τη Γαλλία.

Στη μία φωτογραφία οι δυο τους απεικονίζονται να απολαμβάνουν θαλάσσια βόλτα με τζετ σκι και σε μία άλλη η Σοφία Χαρμαντά έχει στην αγκαλιά της ξαπλωμένο τον διάσημο ηθοποιό του οποίου χαϊδεύει με τρυφερότητα τα μαλλιά.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι αχώριστοι τον τελευταίο καιρό, όμως ούτε η Ελληνίδα καλλονή αλλά ούτε ο διάσημος ηθοποιός δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για το τι είναι ακριβώς αυτό που τους δένει.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους είχαν κάνει κοινές δημόσιες εμφανίσεις στην Ελλάδα όταν εκείνος είχε επισκεφτεί τη χώρα μας, ως επίτιμος καλεσμένος του Δήμου Σπάρτης για κάποιες εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους στη Γαλλία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved