#WomenSupportingWomen: Το νέο challenge στο Instagram που ξετρέλανε τις σταρ
Hollywood

#WomenSupportingWomen: Το νέο challenge στο Instagram που ξετρέλανε τις σταρ

Κυκλοφορούν πολλά challenges στα social media αλλά ένα από αυτά που ξεχωρίζει στις μέρες μας είναι το #WomenSupportingWomen που έχει βρει φανατικές υποστηρίκτριες πολλές διάσημες γυναίκες. 

Πρόκειται για ένα νέο challenge που αποδέχονται ως πρόκληση πολλές διάσημες κυρίες της παγκόσμιας σόουμπιζ, με μεγάλη επιρροή. Ανάμεσά τους οι Cindy Crawford, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Victoria Beckham, Charlize Theron, Eva Longoria, J. Lo., Lisa Rinna, Christina Hendricks, Donna Karan και πολλές ακόμα διεθνείς προσωπικότητες.

Κάθε μία από τις παραπάνω κυρίες δηλώνει ότι αποδέχεται την πρόκληση και ανεβάζει φωτογραφίες, ως επί το πλείστον ασπρόμαυρες, των γυναικών που σέβεται, εκτιμά και θαυμάζει. Έτσι, το instagram έχει "πλημμυρίσει" από black & white φωτογραφίες κυριών που λατρεύουμε και φυσικά αμέσως τα likes πέφτουν βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 8 εκατομμύρια γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο έχουν αποδεχθεί την πρόκληση κι έχουν κοινοποιήσει φωτογραφίες. Δείτε τις διάσημες κυρίες που έχουν αναρτήσει ασπρόμαυρο πορτρέτο τους ή εκείνων των γυναικών ανά τον πλανήτη που θαυμάζουν. Και είναι η μία πιο όμορφη πιο επιτυχημένη από την άλλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved