Depp-Heard:Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» σε νέα εκτέλεση!Το πικρό διαζύγιο και το μίσος
Hollywood

Depp-Heard:Ο «Πόλεμος των Ρόουζ» σε νέα εκτέλεση!Το πικρό διαζύγιο και το μίσος

Η δίκη - παρωδία, οι αποκαλύψεις και το απίστευτο μίσος ανάμεσα σε Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 2018 η γνωστή παγκοσμίως εφημερίδα, The Sun, είχε δημοσιεύσει ως ο διάσημος και ταλαντούχος ηθοποιός κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Η δίκη ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησε και σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως... παρωδία, καθώς, όλα όσα συνέβησαν δεν έχουν προηγούμενο.

Στην πρώτη μέρα της δίκης παρευρέθηκε και η Άμπερ Χερντ θέλοντας να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Πρώτος κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως αποφάσισε να τη χωρίσει όταν εκείνη αφόδευσε στο κρεβάτι τους υποστηρίζοντας πως του έκανε φάρσα.

Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και είδαμε τον Τζόνι Ντεπ «λιώμα» στο πάτωμα έπειτα από ένα πάρτι με ποτά, κοκαΐνη και χάπια.

Οι φωτογραφίες ήταν πραγματικά σοκαριστικές.

Οι φωτογραφίες αυτές, τραβήχτηκαν από την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης.
Στις φωτογραφίες φαίνεται το τραπέζι που πάνω του υπάρχουν ναρκωτικά και αλκοόλ, στο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες και έχουν τραβηχτεί το 2013.

Τέσσερις γραμμές λευκής σκόνης, που θεωρείται ότι είναι κοκαΐνη και μια πιστωτική κάρτα διακρίνονται ξεκάθαρα.

Ο Τζόνι Ντεπ ρωτήθηκε στο δικαστήριο για τις φωτογραφίες αυτές και δεν αρνήθηκε να απαντήσει και να δώσει τη δική του εκδοχή.

«Αν ήταν δικά μου, αναρωτιέμαι γιατί τα τράβηξε κάποιος φωτογραφία. Δεν ξέρω καν αν αυτό είναι κοκαΐνη ή όχι», κατέθεσε.
Σε μια άλλη φωτογραφία ήταν ντυμένος με κοστούμι, λιπόθυμος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι.

Σύμφωνα με την NY Post, ο Τζόνι Ντεπ, επέμενε ότι κοιμόταν και ότι δεν είχε λιποθυμήσει, ενώ υπογράμμισε ότι το κεφάλι του ήταν πάνω σε μαξιλάρι.

Ο Ντεπ, όμως, όχι μόνο αρνήθηκε ότι έχει κακοποιήσει τη σύζυγό του, αλλά τον είδαμε να αντιστρέφει την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι εκείνη είναι αυτή που του έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες, όπως η ρίψη του μπουκαλιού βότκας που είχε ως αποτέλεσμα να του κοπεί το δάχτυλο.

Η δίκη παρωδία, ωστόσο, έφτασε στο τέλος της!

Η απόφαση αναμένεται να βγει το Σεπτέμβριο, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Johnny ζητάει 350 χιλιάδες λίρες από την εφημερίδα «Sun», για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η αίσθηση που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ντεπ πάει για την πρώτη του νίκη, ενώ οι περιπέτειές του δεν τελειώνουν εδώ, μιας και επίκειται ακόμη ένα δικαστήριο στη Virginia των ΗΠΑ, εναντίον της Άμπερ Χερντ.

Η δίκη θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο, ενώ ο Τζόνι Ντεπ διεκδικεί από την πρώην σύζυγό του 50 εκατομμύρια δολάρια, έπειτα από δηλώσεις της στην «Washington Post», ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved