Η ηθοποιός του Hollywood που αγνοείται 37 χρόνια! (photos & video)
Hollywood

Η ηθοποιός του Hollywood που αγνοείται 37 χρόνια! (photos & video)

Ηθοποιός του Hollywood εξαφανίστηκε το 1983 και ακόμη αναζητείται!  

Ήταν καλοκαίρι του 1983 όταν η ηθοποιός του Hollywood, Tammy Lynn Leppert, κατέληξε μόνη στην παραλία της Cocoa beach Φλόριντα,μετά από έναν καυγά με φίλο της.

Από τότε κανείς ποτέ δεν την ξαναείδε και πολλοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να έπεσε θύμα δολοφονίας. Το σώμα της δεν βρέθηκε ποτέ, και θεωρείται ένα από τα μυστήρια των αμερικανικών αρχών.

Γεννήθηκε το 1965 στη Φλόριντα. και από μικρή άρχισε να συμμετέχει σε διαφημιστικά. Η εκπληκτική της ομορφιά της έδωσε το εισιτήριο για την καριέρα που επιθυμούσε στο χώρο του θεάματος.

Το 1983 θα πάρει έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο στον «Σημαδεμένο», αλλά και η συμμετοχή της στη ταινία «Spring Break» ήταν το διαβατήριο για το Χόλιγουντ.

Όμως η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια. Μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας «Spring Break» η Tammy παραβρέθηκε σε ένα πάρτι, από το οποίο σύμφωνα με τη μητέρα της γύρισε εντελώς αλλαγμένη.

Η ίδια ποτέ δεν είπε κουβέντα για όσα συνέβησαν εκεί, όμως άρχισε να πιστεύει πως κάποιος ήθελε να τη σκοτώσει.

Δεν έβγαινε από το σπίτι μόνη, έφτιαχνε μόνη της το φαγητό που έτρωγε φοβούμενη ότι κάποιος θα την δηλητηριάσει και παρά τις πιέσεις της μητέρας της δεν της αποκάλυψε ποτέ τι είχε συμβεί σε εκείνο το πάρτι, επειδή φοβόταν πως αν μιλούσε θα πέθαινε .

Στα γυρίσματα του «Σημαδεμένου» έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε μια σκηνή πυροβολισμού με ψεύτικο αίμα. Άρχισε να ουρλιάζει στο συνεργείο λέγοντας πως ήθελαν να τη σκοτώσουν. Έτσι παραιτήθηκε από την ταινία και επέστρεψε στο σπίτι της για να ηρεμήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved