Hollywood

Russell Crowe: Έφαγε… πόρτα από τα παιδιά του

Ο Russell Crowe δεν περίμενε να τον απορρίψουν τα παιδιά του...

Ο Russell Crowe δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε ένα ηχηρό «όχι» από τους δύο έφηβους γιους του στην πρόταση που τους έκανε να περάσουν μαζί το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι του στο δάσος.


Ο 56χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδιά του δε δέχθηκαν να μείνουν μαζί του στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στη Νέα Νότια Ουαλία, επιλέγοντας το σπίτι της μητέρας τους Ντανιέλ Σπένσερ στο Σίδνεϊ με την εξής δικαιολογία: «Οταν ρώτησα τα αγόρια είπαν ότι προτιμούν τα delivery από την πατρική φροντίδα μου. Δεν εξεπλάγην και πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Αυστραλός ηθοποιός. Δε στάθηκε όμως μόνο εκεί και πρόσθεσε ότι ο Τένισον και ο Τσαρλς έχουν μια τακτοποιημένη ζωή με τη μητέρα τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος επέλεξε να περάσει την καραντίνα στην επαρχία, προκειμένου, όπως είπε, να βρίσκεται κοντά στους ηλικιωμένους γονείς του Τζόσλιν και Τζον.


Ο Ράσελ Κρόου είχε επιβεβαιώσει τον Απρίλιο του 2018 μέσω Twitter ότι είχε πάρει οριστικά διαζύγιο από τη Σπένσερ, έξι χρόνια μετά τη διάλυση του γάμου τους. Είχε επιλέξει μάλιστα τότε να ξεπουλήσει σε δημοπρασία του οίκου Sotheby’s με τίτλο «Η τέχνη του διαζυγίου» πολλά από τα πολύτιμα υπάρχοντα του.


«Το διαζύγιο έχει τον τρόπο να σας κάνει να εξετάσετε πραγματικά τα πράγματα που είναι απαραίτητα στη ζωή - και τα πράγματα που δεν είναι. Μέσα από τη διαδικασία, έριξα μια ματιά γύρω και συνειδητοποίησα ότι είχα πολλά πράγματα. Πράγματα από την καριέρα μου και πράγματα γενικά. Κουτιά και κιβώτια με πράγματα... έτσι με το πνεύμα της φυγής προς τα εμπρός, στον καθαρό αέρα, εδώ είναι ένα μέρος αυτής της συλλογής», είχε δηλώσει εκείνη την περίοδο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved