Η τραγική ιστορία της Daisy: Πώς ο βιασμός της την έφτασε στην αυτοκτονία
Hollywood

Η τραγική ιστορία της Daisy: Πώς ο βιασμός της την έφτασε στην αυτοκτονία

Η ιστορία της 23χρονης Daisy Coleman στην οποία γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στις 4 Αυγούστου, θα μπορούσε να γίνει και ταινία στο Χόλιγουντ και μάλιστα με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. 

Δυστυχώς όμως, αυτή η ιστορία που θα μπορούσε να είναι το πιο ευφάνταστο σενάριο κινηματογραφικής υπερπαραγωγής που θα τα είχε όλα, από δράση, καταιγιστικές εξελίξεις, αστυνομικές έρευνες, υπόπτους και στοιχεία θρίλερ, είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η Daisy Coleman δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον βιασμό της στα 14 της χρόνια από έναν συμμαθητή της και έτσι την περασμένη Τρίτη έδωσε τέλος στη ζωή της, θέλοντας να απαλλαγεί από τον εξευτελισμό και τον πόνο που ένιωθε.

Κάτι που δυστυχώς επιβεβαίωσε η μητέρα της η οποία είχε καταθέσει για την υπόθεση του βιασμού ότι την είχε βρει στη βεράντα με βρεγμένα μαλλιά και φορώντας μόνο μπλουζάκι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Η Daisy είχε πει τότε στις Αρχές ότι υπεύθυνος για ό,τι της είχε συμβεί ήταν ο 17χρονος τότε μαθητής, Matthew Barnett ο οποίος και συνελήφθη αμέσως.

Όλα αυτά συνέβαιναν στην συντηρητική κομητεία του Nodaway όπου ζούσαν οι δύο οικογένειες. Ο Εισαγγελέας της κομητείας, αποφάσισε πως τα στοιχεία για την ενοχή του νεαρού δεν επαρκούσαν καθώς δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Φυσικά η άλλη πλευρά είχε υποστηρίξει από την αρχή ότι το σεξ ήταν συναινετικό ενώ ο δικηγόρος του Barnett αποκάλυψε ότι ο πελάτης του συνεργάστηκε με τις Αρχές. Τελικά, εκείνος ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια επιτήρησης.

Η οικογένεια της Daisy υποστήριξε από την πλευρά της ότι δεχόταν απειλές και ότι οι κατηγορίες αποσύρθηκαν γιατί οι γονείς του κατηγορούμενου είχαν «διασυνδέσεις» με τις τοπικές Αρχές.

Όποια έκβαση και αν είχε η όλη τιμωρία του φερόμενου ως δράστη, η Daisy ήταν αποφασισμένη να τερματίσει τη ζωή της. Είχε προσπαθήσει ήδη 4 φορές να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Στις 4 Αυγούστου όμως κόπηκε για πάντα το νήμα της ζωής της καθώς δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση που δεχόταν από τότε που βιάστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα είχε γίνει γνωστή και είχε συγκλονίσει τους πάντες, όταν στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Audrie and Daisy» είχε μιλήσει για την τραγική εμπειρία του βιασμού της σε πάρτι το 2012 στο Μέριβιλ, στο Μισούρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved