Simon Cowell: Σοβαρό ατύχημα για τον εμπνευστή του X-Factor! Έσπασε η πλάτη του
Hollywood

Simon Cowell: Σοβαρό ατύχημα για τον εμπνευστή του X-Factor! Έσπασε η πλάτη του

Σοβαρό ατύχημα είχε ο Simon Cowell, εμπνευστής του X Factor που γνωρίζει επιτυχία παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. 

Ο διάσημος Βρετανός παραγωγός οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε και έσπασε την πλάτη του όπως μετέφεραν στα Μέσα οι δικοί του άνθρωποι με έναν από αυτούς να αποκαλύπτει:

«Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια. Έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείρηση απόψε».

Ο 60χρονος κριτής του τάλεντ σόου της Βρετανίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πολύωρο χειρουργείο το οποίο στεφθηκε με επιτυχία.

Ο διάσημος παραγωγός κορυφαίων σόου όπως είναι και το Βρετανία έχεις ταλέντο, είχε εγκλωβιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του παγκόσμιου lockdown και έτσι ζούσε εκεί τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Cowell ο οποίος έχει ένα εξάχρονο αγοράκι, τον Eric, τον οποίο έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του Lauren Silverman την ώρα που έπαθε το ατύχημα τέσταρε το καινούργιο ηλεκτρικό του ποδήλατο.

Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος παραγωγός το 2017 είχε ένα ατύχημα καθώς είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού του στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cowell επρόκειτο να είναι κριτής στα live shows του νέου κύκλου του Αμερική έχεις ταλέντο που επρόκειτο να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved