H σύντροφος του Vincent Cassel ήταν στη Μύκονο και... αναστάτωσε το νησί!
Hollywood

H σύντροφος του Vincent Cassel ήταν στη Μύκονο και... αναστάτωσε το νησί!

Η καλλονή σύντροφος του πρώην συζύγου της Monica Belucci, του Vincent Cassel, η Tina Kunakey απόλαυσε μέρες διακοπών στη Μύκονο

Η εξωτική καλλονή η οποία είναι και μητέρα του τρίτου παιδιού του Γάλλου ηθοποιού και σκηνοθέτη βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και έδειξε να απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας.

Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει η πρώην σύζυγος του διάσημου Γάλλου ηθοποιού και σκηνοθέτη, η εκθαμβωτική Ιταλίδα καλλονή Monica Belucci η οποία δείχνει να έχει καταλήξει ότι η Πάρος της αρέσει περισσότερο. Γι' αυτό και κάθε καλοκαίρι την επισκέπτεται με χαρά ώστε να περάσει εκεί τις διακοπές της.

Η Tina όμως, το διάσημο μοντέλο που έχει 31 ολόκληρα χρόνια διαφορά από τον Vincent Cassel έχει αδυναμία στη Μύκονο την οποία λάτρεψε και θέλησε να εξερευνήσει τα πιο όμορφα σημεία της.

Η εκρηκτική καλλονή γεύτηκε τοπικές λιχουδιές, δείπνησε στα πιο cosy εστιατόρια του νησιού, απόλαυσε βουτιές και ηλιοθεραπεία στις πιο απόκρυμνες αλλά και όμορφες παραλίες του και ξεσάλωσε στα μπαρ και τα κλαμπ δίπλα στη θάλασσα. Της άρεσαν τόσο πολύ οι διακοπές της στη χώρα μας που φεύγοντας θέλησε να την αποχαιρετήσει στα... ελληνικά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τη Μύκονο και γράφοντας στη λεζάντα στα ελληνικά "Αντίο σας".

Δείτε φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved