Gerard Depardieu: Η ορθόδοξη βάπτισή του και η συνάντηση με τη Μόνικα! (pics)
Hollywood

Gerard Depardieu: Η ορθόδοξη βάπτισή του και η συνάντηση με τη Μόνικα! (pics)

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός βαφτίστηκε χριστιανός Ορθόδοξος, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά Μέσα.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ο σταρ του κινηματογράφου βαπτίστηκε στον ρωσικό καθεδρικό ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, στο Παρίσι, το απόγευμα της Παρασκευής, σε μια σεμνή τελετή με 30 μόλις καλεσμένους.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Σμιρνόφ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μία και μοναδική φωτογραφία από το μυστήριο. Σ' αυτήν απεικονίζεται ο 71χρονος Γάλλος σταρ καθισμένος να περιμένει τη βάπτισή του.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στο Παρίσι και τη Ρωσία και μάλιστα πριν από μερικά χρόνια είχε ακουστεί η φήμη ότι ήθελε να εγκαταλείψει τα πάντα στη Γαλλία και να εγκατασταθεί στην νέα του πατρίδα, όπως θεωρεί πλέον τη Ρωσία. Είναι προσωπικός φίλος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και για πολλούς ήταν αναμενόμενο πως θα ασπαζόταν και τον ορθόδοξο χριστιανισμό.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από τη βάπτισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια Monica η οποία ζει αρκετό καιρό και στο εξωτερικό, προ ημερών ανέβασε μία φωτογραφία με τον Γάλλο σταρ, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν το κοινό αυτό στιγμιότυπο είναι από το μυστήριο της βάπτισης του Gerard Depardieu ή όχι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved