Πασίγνωστη τραγουδίστρια, λίγο πριν τα 40, ξανά έγκυος, στο δεύτερο παιδί της
Hollywood

Πασίγνωστη τραγουδίστρια, λίγο πριν τα 40, ξανά έγκυος, στο δεύτερο παιδί της

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, και μάλιστα, λίγο πριν γίνει 40 ετών. 

Ο λόγος για την Kelly Rowland, που γνωρίσαμε από τις "Destiny's Child" και είναι κολλητή φίλη της Beyonce η οποία περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί της.

Είχε γίνει μητέρα το 2014 σε ένα υγιέστατο αγοράκι και τώρα είναι ξανά έγκυος στο δεύτερο μωρό της που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της.

Η Kelly Rowland είχε περάσει δύσκολα λίγο μετά τη γέννηση του γιου της αφού έχασε ξαφνικά ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η μητέρα της, έφυγε από τη ζωή, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του μωρού, γεγονός που βύθισε την τραγουδίστρια στην απόλυτη θλίψη.

"Ήταν μια απίστευτη ψυχή που έκανε αναρίθμητες θυσίες για να γίνω η γυναίκα και η μητέρα που είμαι σήμερα", είχε πει συντετριμμένη τότε η τραγουδίστρια ευχαριστώντας όλους όσοι είχαν σταθεί στο πλευρό της.

Πλέον όμως, χαμογελά ξανά και μάλιστα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ποζάροντας στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Woman's health επισημαίνοντας πως πλέον είναι αρκετά μεγάλη και οφείλει να προσέχει τον εαυτό της.

Δείτε φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved