Πέθανε η «Μπέρτα» του «Two and a Half Men» - Συγκινεί ο Τσάρλι Σιν
Hollywood

Πέθανε η «Μπέρτα» του «Two and a Half Men» - Συγκινεί ο Τσάρλι Σιν

Θλίψη. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της οικονόμου Μπέρτα τον οποίο υποδυόταν στη σειρά «Two and a Half Men».

Η ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά της και είχε υποστεί αρκετά καρδιακά επεισόδια, ενώ τη Δευτέρα άφησε την τελευταία της πνοή περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στο Σέρμαν Οουκς της Καλιφόρνιας.

Στη σειρά «Two and a Half Men» πρωταγωνιστούσε ο Τσάρλι Σιν για οκτώ συνεχόμενες σεζόν και στη συνέχεια πήρε η θέση του ο Άστον Κούτσερ.

Για την ερμηνεία της στον ρόλο της Μπέρτα είχε λάβει τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy. Το 2012 είχε υποδυθει τη μητέρα στην ταινία "Frankenweenie" του Tim Burton και το 2018 είχε παίξει στην ταινία "A Very Nutty Christmas". Φέτος είχε υπογράψει να συμμετέχει στην ταινία "Deported".

Ο Τσάρλι Σιν έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μία απόλυτα αξιολάτρευτη, μία άριστη επαγγελματίας, μία γνήσια φίλη, μία σοκαριστική και οδυνηρή απώλεια. Μπέρτα, η φροντίδα της καθαριότητας ήταν ύποπτη, η φροντίδα των ανθρώπων ήταν τέλεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved