Leona Lewis: Φωτογραφίζεται με Celia Kritharioti στο εξώφυλλο κορυφαίου περιοδικού μόδας!
Hollywood

Leona Lewis: Φωτογραφίζεται με Celia Kritharioti στο εξώφυλλο κορυφαίου περιοδικού μόδας!

H αναπάντεχη επιστροφή της Leona Lewis: Δίνει την πρώτη της συνέντευξη και εμφανίζεται στο εξώφυλλο του διάσημου Βρετανικού περιοδικού μόδας Stella της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας Telegraph, με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

H διάσημη Pop soul τραγουδίστρια και νικήτρια του Βρετανικού X Factor το 2006, Leona Lewis, μετά από μια απουσία 5 ετών, δίνει την πρώτη της συνέντευξη και κάνει την πρώτη της φωτογράφιση σε ένα από τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας, το Stella της Telegraph, με φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti.

H 33χρονη πλέον Αγγλίδα τραγουδίστρια Leona, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και δεκάδες βραβεία επιστρέφει με μια εξομολογητική συνέντευξη και ποζάρει με ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε ροζ και πορτοκάλι χρώμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια, επιλέγει την διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, Celia Kritharioti. Tο 2016 στον τελικό του Χ Factor στην Αγγλία, εμφανίστηκε με μια λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti Couture εντυπωσιάζοντας το βρετανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με μια από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες του ελληνικού οίκου, ένα ημιδιαφανές φόρεμα κεντημένο με γαλλικές δαντέλες, κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα κρόσσια, χαρίζοντάς της μοναδική κίνηση.

Οι fans της Leona έσπευσαν στα social media να αποθεώσουν την εμφάνισή της δηλώνοντας στο Twitter «το φόρεμα της λάμπει όσο δυνατά λάμπει και το ταλέντο της», ενώ τα βρετανικά tabloid όπως η Daily Mail, η The Sun και το Hello έκαναν λόγο για την πιο λαμπερή εμφάνιση στο show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved