Τζουντ Λο: Σοκάρει η αποκάλυψη του για την πανδημία, εννέα χρόνια μετά το «Contagion»
Hollywood

Τζουντ Λο: Σοκάρει η αποκάλυψη του για την πανδημία, εννέα χρόνια μετά το «Contagion»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Τζουντ Λο.

Ο ηθοποιός εννέα χρόνια μετά την ταινία Contagion οπού είχαμε παρακολουθήσει το ξέσπασμα μιας θανατηφόρας ασθένεια και μια ομάδα γιατρών από όλο τον κόσμο καλείται να αντιμετωπίσει την απειλή.

Σε συνέντευξή του μέσω βίντεο στο GQ, ο Τζουντ Λο είπε ότι οι επιστήμονες στα γυρίσματα τον είχαν προειδοποιήσει ότι μια παρόμοια πανδημία ήταν «αναπόφευκτη».

«Υπήρχε απολύτως η αίσθηση ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί. Οι σπουδαίοι επιστήμονες στα γυρίσματα μαζί μας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Σκοτ, τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη ήταν πολύ καταρτισμένοι και έμπειροι άνθρωποι που ήξεραν τι να περιμένουν. Και όλοι μας είπαν ότι αυτό θα συνέβαινε - και ότι το θέμα ήταν το πότε, όχι το αν θα συνέβαινε», είπε και συνέχισε:

«Ο τρόπος που το περιέγραψαν, ήταν ακριβώς όπως συνέβη. Αυτό που είναι τρομακτικό είναι να το μαθαίνεις σε γυρίσματα όπως αυτό, επειδή σε συμβουλεύουν ειδικοί». «Όταν ξέσπασε το 2020 και ακούσαμε το τι συνέβαινε αρχικά στην Κίνα και πόσο γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, ήχησε συναγερμός» είπε και τόνισε: «Δυστυχώς, δεν με εξέπληξε πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved