Ανασκόπηση 2020: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στο Hollywood
Hollywood

Ανασκόπηση 2020: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στο Hollywood

 Aνασκόπηση 2020: Το 2020 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας… Ευχάριστα νέα, εγκυμοσύνες, κρυφοί γάμοι στο Hollywood αλλά και γεγονότα που μας συγκλόνισαν είχε το 2020!

Το συγκλονιστικό γεγονός είχε έρθει από το βασιλικό ρεπορτάζ! Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική. «Σκοπεύουμε να απομακρυνθούμε από τους ρόλους ως “ανώτατα” μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε προς την κατεύθυνση της οικονομικής μας ανεξαρτησίας, ενώ θα συνεχίσουμε παράλληλα να στηρίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα» δήλωναν στις 8 Ιανουαρίου του 2020 και αυτή τους η απόφαση απασχόλησε τα ΜΜΕ.

Δύσκολες στιγμές πέρασε το περασμένο καλοκαίρι η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αλλά δυστυχώς απέβαλε. Σε ένα άρθρο με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» στους New York Times η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε: «Ήταν πρωί Ιουλίου και ξεκίνησε σαν όλες τις ημέρες. Έφτιαξα πρωινό, τάισα τα σκυλιά, πήρα βιταμίνες, βρήκα εκείνη την χαμένη κάλτσα, μάζεψα την κηρομπογιά που κύλησε κάτω από το τραπέζι. Έκανα τα μαλλιά μου αλογοουρά πριν σηκώσω τον γιο μου από την κούνια. Αφού άλλαξα πάνα, ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με το παιδί αγκαλιά μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να μας ηρεμήσω και τους δύο. Ο χαρούμενος τόνος ήταν αντίθετος με την αίσθησή μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήξερα καθώς κρατούσα το πρώτο μου παιδί ότι έχανα το δεύτερο».

O 70χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η 37χρονη σύζυγος του Αλεχάντρα Σίλβα υποδέχθηκαν στα κρυφά το δεύτερο παιδί τους.

Το ζευγάρι απέκτησε υπό άκρα μυστικότητα ένα υγιέστατο αγοράκι.Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα ζουν μια ήσυχη ζωή στο πολυτελές ράντσο τους στο Pound Ridge, λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη και έχουν ακόμα ένα γιο μαζί, τον δύο ετών Αλεξάντερ που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγος του Αΐντα Φιλντ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού καλωσόρισαν το τέταρτο τους παιδί!

Ο βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγος του Αΐντα Φιλντ, καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειας τους από παρένθετη μητέρα.

Η Αΐντα Φιλντ αποκάλυψε την γέννηση του γιου τους Μπο Μπένεντικτ Εντόβεν, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο Quentin Tarantino στα 56 του χρόνια και η Daniella Pick έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο σύντροφός της Ζέιν Μάλικ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Σεπτέμβριο του 2020!

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε μυστικά τον σύντροφό της Κόλιν Τζοστ. «Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή μόνο με την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας όλες τις προφυλάξεις για τον Covid-19. Η γαμήλια επιθυμία τους είναι να βοηθηθούν οι ευπαθείς ηλικιωμένοι στηρίζοντας τον οργανισμό Meals on Wheels», έγραψε η ανακοίνωση του φιλανθρωπικού οργανισμού Meals on Wheels και έτσι έγινε γνωστός ο κρυφός γάμος της.

Νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες βρέθηκε Tommy Lister Jr, στα 62 του χρόνια.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο 59χρονος George Clooney έχασε πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα για τις ανάγκες ενός θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, με τον ίδιο να υποδύεται έναν αστρονόμο που επιχειρεί να προειδοποιήσει τους αστροναύτες ότι έρχεται η καταστροφή της Γης.

Aυτή η εξαντλητική δίαιτα τον οδήγησε στο νοσοκομείο και οι γιατροί τον υποβάλλουν σε αγωγή για να αντιμετωπίσουν την παγκρεατίτιδα.

Ο πρωταγωνιστής του Big Bang Theory, Johnny Galecki και η σύντροφός του, Alaina Meyer χώρισαν ένα χρόνο μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού!

H Olivia Wilde και o Jason Sudeikis μετά από εννιά χρόνια σχέσης χώρισαν!

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο σκωτσέζος, ηθοποιός Σον Κόνερι, ο πρώτος, και κατά πολλούς ο καλύτερος "Τζέιμς Μποντ".

Πένθος βίωσε για ακόμα μία φορά ο John Travolta και η οικογένειά του. Πέθανε ο ανιψιός του και σεναριογράφος, Sam Travolta, στα 52 του χρόνια, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Mount Horeb.

Τραγικές ώρες περνά ο πασίγνωστος ηθοποιός Robert Redford και η οικογένειά του, αφού έφυγε από τη ζωή ο γιος του James.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιός Κοντσάτα Φέρελ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της οικονόμου Μπέρτα τον οποίο υποδυόταν στη σειρά «Two and a Half Men».

Έφυγε από τη ζωή το «χρυσό» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ την θυμούνται ως το «χρυσό» κορίτσι του διάσημου πράκτορα, στην ταινία «Goldfinger». Ο λόγος για την Margaret Nolan, που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου, σε ηλικία 76 ετών.

Η Gwyneth Paltrow λατρεύει το αιδοίο της, γι’ αυτό και κυκλοφόρησε κερί με το άρωμά του. Η δε Pamela Anderson παντρεύτηκε για να χωρίσει σε 12 μέρες. Και η Adele έχασε 44 κιλά και είναι πια αγνώριστη!

O Tom Hanks πέρασε κορονοϊό μαζί με τη γυναίκα του Rita Wilson, ανάρρωσαν και το καλοκαίρι ήρθαν διακοπές στη χώρα μας.

Παγκόσμια θλίψη! Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο ο Έντι Βαν Άλεν.

Ο John Legend και τη σύζυγό του Chrissy Teigen που έχασαν το τρίτο τους παιδί μετά από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη εκείνης.

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara έγιναν γονείς!

Η πρώην σταρ του Glee, η Naya Rivera πέθανε στις 8 Ιουλίου.

Και του χρόνου με ακόμα πιο ευχάριστα νέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved