Τα φιλαράκια: Θυμάστε τον Gunther; Δεν θα τον αναγνωρίσετε αν τον δείτε σήμερα!
Hollywood

Τα φιλαράκια: Θυμάστε τον Gunther; Δεν θα τον αναγνωρίσετε αν τον δείτε σήμερα!

Θρυλικές ατάκες, μοναδικές αστείες στιγμές και πολύ γέλιο από τους πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς Τα φιλαράκια, αλλά και από τους ηθοποιούς που κρατούσαν τους δεύτερους ρόλους. 

Όπως ο Gunther, ο μπαρίστα και μάνατζερ του Central Perk, του καφέ όπου συζητούσαν συχνά τα εσώψυχά τους οι έξι φίλοι.

Ο Gunther τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός James Michael Tyler ήταν πάντα κρυφά ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ στα Φιλαράκια και φυσικά ξεχώριζε πάντα για την... κατάξανθη κόμη του.

Τώρα λοιπόν, αν δείτε πώς είναι σήμερα, σίγουρα θα εκπλαγείτε από την εξωτερική του εμφάνιση. Αρχικά, άλλωστε δεν θα τον αναγνωρίσετε καθώς δεν έχει καμία σχέση πλέον με τον Gunther που γνωρίζαμε.

Όχι, δεν πάχυνε υπερβολικά, δεν έχασε τα μαλλιά του και δεν έχει γεράσει τόσο ώστε να μην τον αναγνωρίσετε. Η τεράστια αλλαγή του όμως στο έντονο ξανθό χρώμα των μαλλιών που είχε τότε με τώρα, αλλάζει τελείως και την όψη του.

Γι' αυτό και δεν θα τον αναγνωρίσετε για κανέναν λόγο.

Ο ηθοποιός συνεχίζει να ασκεί το επάγγελμά του σε μικρότερες παραγωγές που φυσικά δεν έχουν την ίδια επιτυχία με τα Φιλαράκια. Έχει συμμετάσχει στη σειρά Scrubs και σε ταινίες μικρού μήκους. Πιο πρόσφατη συμμετοχή του ήταν στην ταινία Τhe Gesture and the World, η οποία έλαβε μέρος σε πολλά φεστιβάλ την περσινή χρονιά.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Gunther:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved