Σοκάρει η ηθοποιός «Ο παππούς μου ασέλγησε σε εμένα και την αδερφή μου. Η γιαγιά κλείδωσε την πόρτα»
Hollywood

Σοκάρει η ηθοποιός «Ο παππούς μου ασέλγησε σε εμένα και την αδερφή μου. Η γιαγιά κλείδωσε την πόρτα»

Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός με τις αποκαλύψεις της...

Μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια και παραλίγο να χάσει τη ζωή της, αλλά και στη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε από τον παππού της, όταν ήταν μικρό παιδί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Σάρον Στόουν διηγείται στο βιβλίο της, «The Beauty of Living Twice», ότι η ίδια και η αδερφή της οδηγήθηκαν σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού τους όταν ήταν παιδιά και η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα και ο Κλάρενς Λόσον ασέλγησε πάνω τους.

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρει, όταν εκείνος πέθανε, ήταν 14 χρονών και πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός. «Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει».

Ενώ σε άλλο σημείο μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001 και είδε ένα όραμα με τρεις φίλους της που είχαν φύγει από τη ζωή και αυτά τα τρία αυτά πρόσωπα της «ήταν δίπλα της στην εντατική» και τη συμβούλεψαν να μη φοβάται: «Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του». Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved