Στη Ρόδο τα γυρίσματα των Σουηδικών realities, The Bachelor και Bachelorette!
Hollywood

Στη Ρόδο τα γυρίσματα των Σουηδικών realities, The Bachelor και Bachelorette!

The Bachelor: Τη μεγαλύτερη διαφήμιση θα πάρει σύντομα η χώρα μας για τις ομορφιές της αφού εδώ και λίγες μέρες γίνονται σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας τα γυρίσματα όχι μίας αλλά δύο μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών από τη Σουηδία

Ο λόγος για την πανέμορφη Ρόδο που σύντομα θα ξαναλάβει τη θέση της στη λίστα με τους ωραιότερους προορισμούς ανά τον κόσμο μιας και εκεί γίνονται τα γυρίσματα για τα realities The Bachelor και Bachelorette που θα προβληθούν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στη σουηδική τηλεόραση και συγκεκριμένα στα κανάλια Channel 4 και Channel 7.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα θα προβληθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο στη σουηδική τηλεόραση και το μεν The Bachelor, στην ελληνική εκδοχή του οποίου είδαμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, στον Alpha, θα προβληθεί σε 40 επεισόδια, το δε Bachelorette σε 20 επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δημοκρατική, στο σουηδικό The Bachelor, οι είκοσι κοπέλες δεν θα διεκδικήσουν έναν άντρα όπως είδαμε εμείς στην ελληνική εκδοχή του ριάλιτι αλλά δύο. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο γοητευτικούς πρωταγωνιστές είναι ελληνικής καταγωγής αλλά ζει μόνιμα στη Σουηδία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα εξωτερικά γυρίσματα που θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα γίνουν σε μερικά από τα ωραιότερα φυσικά τοπία που διαθέτει η Ρόδος όπως είναι η Μεσαιωνική Πόλη, η Λίνδος, οι Πηγές Καλλιθέας, η Κοιλάδα των Πεταλούδων και φυσικά οι υπέροχες παραλίες και τα δάση του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συντελεστών των δύο παραγωγών από τον κορονοϊό.

Τέλος, να τονίσουμε ότι οι συμμετέχοντας ζουν σε μία από τις ωραιότερες βίλες της Ρόδου η οποία διαθέτει πισίνα, ελικοδρόμιο και τεράστιο υπέροχο κήπο.

Φυσικά οι πρωταγωνιστές των παραπάνω δύο κορυφαίων σουηδικών παραγωγών αναμένεται να φέρουν τα πάνω κάτω στο νησί που φέτος ελπίζει πως θα γίνει πόλος έλξης τουριστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved