Macaulay Culkin: Ο μπόμπιρας από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!
Hollywood

Macaulay Culkin: Ο μπόμπιρας από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το παιδί θαύμα του Χόλιγουντ Macaulay Culkin ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία με τη σειρά ταινιών Μόνος στο Σπίτι; Ήρθε η ώρα να έχει και εκείνος στα πόδια του ένα άτακτο παιδί αφού έγινε μπαμπάς

Σύμφωνα με το περιοδικό Esquire ο ηθοποιός απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Brenda Song. Η κοινή του δήλωση για τα ευχάριστα νέα ήταν λιτή και περιεκτική. «Είμαστε ενθουσιασμένοι» αρκέστηκαν να πουν για το μωρό του που θα ονομάσουν Dakota Song Culkin.

Το όνομα δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς πηγή έμπνευσής τους ήταν η αδικοχαμένη αδελφή του Macaulay που πέθανε το 2008 όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο.

Πέρυσι σε κοινή τους συνέντευξη είχαν παραδεχτεί πως θέλουν πολύ να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν μαζί παιδιά.

«Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν» είπε πει τότε ο διάσημος ηθοποιός ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: «Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας Changeland στην Ταϊλάνδη το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved