Όσκαρ 2021: Tα πιο iconic φορέματα όλων των εποχών που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Όσκαρ 2021: Tα πιο iconic φορέματα όλων των εποχών που είδαμε ποτέ στο κόκκινο χαλί!

Όσκαρ 2021: Τα φορέματά τους ήταν από τα πιο ωραία στην ιστορία των Oscars!

Μπορεί να περιμένουμε να δούμε ποιες ταινίες και ποιοι θα καταφέρουν να λάβουν το χρυσό αγαλματίδιο φέτος, όμως το κόκκινο χαλί των Βραβείων Όσκαρ μετατρέπεται κάθε χρόνο σε πασαρέλα και όλες οι stars βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές τους και… τα πανάκριβα κοσμήματα παρά το γεγονός ότι -για δεύτερη χρονιά- η διοργάνωση θα γίνει στη σκιά της πανδημίας.

Και τι έγινε όμως; Ο κορονοϊός μπορεί να έχει πλήξει τη βιομηχανία της μόδας, όμως δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να σταματήσει την έμπνευση των κορυφαίων μόδιστρων ή να "χαλάσει" το γούστο των σταρ που περπατούν στο κόκκινο χαλί.

Από αυτό το κόκκινο χαλί έχουν περάσει -τουλάχιστον μία φορά- όλες οι σταρ του Χόλιγουντ και οι εμφανίσεις τους έχουν μείνει αξέχαστες.

Αν έπρεπε όμως να ξεχωρίσουμε τις πιο καλοντυμένες με τις ωραιότερες εμφανίσεις στην ιστορία των βραβείων Oscar τότε πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα.

Υπέροχες τουαλέτες, μοναδικής έμπνευσης φορέματα, πανάκριβα κοσμήματα και αξεσουάρ, μαλλιά και μακιγιάζ που δημιουργούν τις νέες τάσεις... Κοινώς, η χαρά του κόσμου της μόδας που ζει για κάτι τέτοιες λαμπερές στιγμές.

Στην παρακάτω gallery θα δείτε τις πραγματικά πιο εντυπωσιακές και σικ εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί στην ιστορία των Oscars.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved