Φουρτούνες για τον Tom Hanks: Ο γιος του κατηγορείται για σωματική βία από την πρώην σύντροφό του
Hollywood

Φουρτούνες για τον Tom Hanks: Ο γιος του κατηγορείται για σωματική βία από την πρώην σύντροφό του

Μεγάλο σοκ πέρασαν πρόσφατα τα μέλη της οικογένειας του φιλέλληνα Tom Hanks μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του Chet Hanks, γιου του διάσημου ηθοποιού η πρώην σύντροφός του ισχυριζόμενη ότι της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία.

O Chet Hanks είναι το τρίτο παιδί του διάσημου ηθοποιού και πρώτο στον γάμο του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Rita Wilson. Είναι ηθοποιός και μουσικός και έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές των ΗΠΑ.

O 30χρονος σήμερα Chet λοιπόν, σύμφωνα με τη Daily Mail διατηρούσε μέχρι πρότινος μία θυελλώδη σχέση με την πρώην σύντροφό του Kiana Parker η οποία τελικά κατέληξε σε χωρισμό αλλά και σε μήνυση από εκείνη προς τον Chet για σωματική και ψυχολογική βία.

Ο δικηγόρος του δήλωσε στα media: «Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Kiana Parker είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί».

Η Kiana όμως τον περασμένο Οκτώβριο ισχυρίζεται ότι ο Chet Hanks ότι σε καβγά τους ήταν τόσο βίαιος που απείλησε να τη δολοφονήσει και μετά να αυτοκτονήσει.

Η νεαρή πρώην αγαπημένη του κατέθεσε εις βάρος του αγωγή αξίας 1 εκατ. δολαρίων όμως εκείνος δεν έχει μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Λίγες μέρες πριν είχε καταθέσει και εκείνος εις βάρος της αγωγή κατηγορώντας την για κλοπή, επίθεση και βιαιοπραγία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved