Θρήνος! Νεκρή στα 52 της χρόνια πρωταγωνίστρια της σειράς Peaky Blinders
Hollywood

Θρήνος! Νεκρή στα 52 της χρόνια πρωταγωνίστρια της σειράς Peaky Blinders

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 25 ετών άφησε πρωταγωνίστρια της σειράς Peaky Blinders βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια και συνεργάτες.

Ο λόγος για την ηθοποιό Έλεν ΜακκΡόρι, η οποία έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός, Ντέμιαν Λούις.

Αναλυτικά ο σύζυγός της έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter: «Με ραγισμένη καρδιά ανακοινώνω πως μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και ατρόμητη γυναίκα που είναι η Έλεν ΜακΡόρυ πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Θεέ μου, την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο πολύ…».

Η γνωστή ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες επιτυχίες τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη, μεταξύ των οποίων στο Harry Potter, το James Bond (Skyfall) και τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders.


«Υπάρχει η διαδεδομένη άποψη ότι όλοι σκέφτονται τον εαυτό τους, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι μια φυσική ανθρώπινη κατάσταση. Έχουμε μάθει στα ψέματα. Μας είπαν ότι είμαστε εγωιστές και ενδιαφερόμαστε μόνο για τα χρήματα και για την εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά αυτό είναι λάθος. Δεν είναι έτσι οι άνθρωποι που με περιβάλλουν και οι άγνωστοι που συναντώ στον δρόμο», είχε δηλώσει η ίδια.


Η ηθοποιός δεν είχε σκεφτεί ποτέ τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

«Όταν έμεινα έγκυος, ο Ντέμιαν πούλησε το σπίτι του και εγώ το δικό μου. Πούλησε το αυτοκίνητό του, μετακομίσαμε και ξεπακετάραμε 87 κούτες. Δούλευα κι εκείνος τελείωνε μία ταινία, στην οποία ήταν και παραγωγός. Και όλα αυτά σε 9 μήνες. Δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτούμε. Ήμουν τυχερή. Ήμουν υγιής κι ευχαριστήθηκα την εγκυμοσύνη μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved