Όσκαρ 2021: Ποιος ηθοποιός κατέκτησε το Βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου;
Hollywood

Όσκαρ 2021: Ποιος ηθοποιός κατέκτησε το Βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου;

Όσκαρ 2021: Συγκλονιστικές ερμηνείες στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου και γι' αυτό η ανακοίνωση του ονόματος του ηθοποιού που το κέρδισε αναμενόταν με ανυπομονησία. 

Εδώ και καιρό το μεγάλο φαβορί ήταν Daniel Kaluuya για τον ρόλο του στην ταινία “Judas and the Black Messiah”, καθόλου άδικα θα συμπληρώσουμε εμείς αφού πραγματικά ήταν μοναδικός στον ρόλο του. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει ξαναφλερτάρει με το χρυσό αγαλματίδιο πριν από 4 χρόνια, όταν προτάθηκε για τον ρόλο του στην ταινία "Get Out" για Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου.

Δείτε παρακάτω τις φετινές υποψηφιότητες:

Daniel Kaluuya
"Judas and the Black Messiah" (Warner Bros.)

Ιστορία στα Όσκαρ: 1 υποψηφιότητα (Το 2017 για την ταινία "Get Out" για Όσκαρ Α' Αντρικού ρόλου)
Ρόλος: Fred Hampton
Σκηνοθεσία: Shaka King
Συνοπτικά η υπόθεση: Η ιστορία του Fred Hampton, προέδρου του κόμματος Black Panther του Ιλινόις, και η μοιραία προδοσία του από τον πληροφοριοδότη του FBI William O'Neal.

Πρωταγωνιστούν: Lakeith Stanfield, Daniel Kaluuya, Dominique Fishback, Jesse Plemons, Martin Sheen, Dominique Thorne, Algee Smith, Lil Rel Howery, Jermaine Fowler

Sacha Baron Cohen
"The Trial of the Chicago 7" (Netflix)

Ιστορία στα Όσκαρ: 1 υποψηφιότητα (Το 2006 για την ταινία "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" στην κατηγορία Καλύτερου Διασκευασμένου σεναρίου)
Ρόλος: Abbie Hoffman

Σκηνοθεσία: Aaron Sorkin
Συνοπτικά η υπόθεση: Η ιστορία 7 ανθρώπων που παραπέμπονται σε δίκη και αντιμετωπίζουν διάφορες κατηγορίες για την εμπλοκή τους με την εξέγερση του 1968 στο Σικάγο του Ιλινόις.

Πρωταγωνιστούν: Yahya Abdul-Mateen II, Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Michael Keaton, Frank Langella, John Carroll Lynch, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Alex Sharp, Jeremy Strong

Leslie Odom, Jr.
"One Night in Miami" (Amazon Studios)One Night in MiamiTHE "

Ιστορία στα Όσκαρ: Καμία υποψηφιότητα
Ρόλος: Sam Cooke
Σκηνοθεσία: Regina King
Συνοπτικά η υπόθεση: 25 Φεβρουαρίου 1964. Ο Cassius Clay, στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στην κατηγορία των βαρέων βαρών, απέναντι στο φαβορί, Sonny Liston. Στην παραλία του Μαϊάμι, όπου διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας όλοι πανηγυρίζουν. Την ίδια ώρα, ο Cassius Clay γιορτάζει την επιτυχία του σε ένα δωμάτιο ενός μοτέλ μαζί με τρεις από τους στενότερους φίλους του, που είναι ένας από τους ηγέτες του Έθνους του Ισλάμ, ο Malcolm X, ο τραγουδιστής Sam Cooke και ο πρωταθλητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Jim Brown. Όλοι τους βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο της ζωής τους. Όλοι τους έχουν βιώσει στο πετσί τους το ρατσισμό της αμερικάνικης κοινωνίας απέναντί τους: είναι μαύροι και το χρώμα του δέρματός τους αποτελεί κόκκινο πανί για την πλειοψηφία των WASP συμπατριωτών τους. Ο καθένας τους έχει διαφορετικές απόψεις σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει η Αφροαμερικάνικη Κοινότητα να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Σύντομα οι τέσσερίς τους θα διαπιστώσουν πως αυτά που τους ενώνουν, όμως, είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν.
Πρωταγωνιστούν: Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge, Leslie Odom, Jr.

Paul Raci
"Sound of Metal" (Amazon Studios)

Ιστορία στα Όσκαρ: Καμία υποψηφιότητα
Ρόλος: Joe
Σκηνοθεσία: Darius Marder
Συνοπτικά η υπόθεση: Η ζωή ενός ντάμερ σε heavy metal συγκρότημα διαλύεται όταν ο ίδιος αρχίζει να χάνει την ακοή του.
Πρωταγωνιστούν: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, Mathieu Almaric, Lauren Ridloff

Lakeith Stanfield
"Judas and the Black Messiah" (Warner Bros)

Ιστορία στα Όσκαρ: Καμία υποψηφιότητα
Ρόλος: William O'Neal
Σκηνοθεσία: Shaka King
Συνοπτικά η υπόθεση: Η ιστορία του Fred Hampton, Προέδρου του Κινήματος Black Panther στο Ιλινόις, και η προδοσία του από τον πληροφοριοδότη του FBI William O'Neal.
Πρωταγωνιστούν: Lakeith Stanfield, Daniel Kaluuya, Dominique Fishback, Jesse Plemons, Martin Sheen, Dominique Thorne, Algee Smith, Lil Rel Howery, Jermaine Fowler

Δείτε παρακάτω ποιος ηθοποιός κατέκτησε το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved