Όσκαρ 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!
Hollywood

Όσκαρ 2021: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Όσκαρ 2021: H μεγάλη βραδιά που περιμένει με ανυπομονησία ο κόσμος του κινηματογράφου διεθνώς έφτασε και φυσικά λίγο πριν την απονομή, εκείνοι που τραβούν τα βλέμματα είναι σίγουρα οι διάσημοι που περπατούν στο κόκκινο χαλί

Λαμπερές τουαλέτες, εκθαμβωτικά και πανάκριβα κοσμήματα, πανέμορφες παρουσίες και φυσικά πολλά χαμόγελα για μία πόζα στους εκατοντάδες φωτογραφικούς φακούς που απαθανατίζουν κάθε κίνηση των σταρ του Χόλιγουντ -και όχι μόνο.

Με ή χωρίς πανδημία, η ζωή και μαζί και ο φαντασμαγορικός κόσμος του κινηματογράφου πρέπει να συνεχιστούν και φυσικά όταν πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή του σελιλόιντ, τότε το Zoom και η τεχνολογία είναι... περιττά.

Μετά από την απόφαση να διεξαχθεί ζωντανά η μεγάλη βραδιά απονομής των βραβείων της Ακαδημίας, οι διοργανωτές δείχνουν αποφασισμένοι να ρίξουν και πάλι τη... χρυσόσκονη που αρμόζει σε μία τέτοια μεγάλη βραδιά με το κόκκινο χαλί φυσικά να αποτελεί την κεντρική "αρένα" για να δοθεί... γκλαμουριά στα βραβεία.

Παρ' όλα αυτά, οι διοργανωτές είχαν έναν επιπλέον πονοκέφαλο για φέτος, να τηρήσουν φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια και την προστασία από τον κορονοϊό.

Για παραπάνω από δύο δεκαετίες τα Όσκαρ λάμβαναν χώρα στο Dolby Theatre στο Los Angeles, όμως φέτος που οι μετακινήσεις και τα αεροπορικά ταξίδια γίνονται με δυσκολία, αποφασίστηκε η βραδιά να "μοιραστεί" σε διάφορα σημεία. Οι περισσότεροι υποψήφιοι για Όσκαρ αλλά και οι παρουσιαστές κατηγοριών θα βρίσκονται στο Union Station στο κέντρο του Λος Άντζελες που είναι πιο μεγάλο και έτσι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν αρκετό χώρο για να διατηρούν μεταξύ τους αποστάσεις.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved