Όσκαρ 2021: Τα περίεργα, τα ευτράπελα και οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν!
Hollywood

Όσκαρ 2021: Τα περίεργα, τα ευτράπελα και οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν!

Όσκαρ 2021: Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου τα είχε όλα. Λάμψη, ευτράπελα, περίεργα, εκπλήξεις αλλά και εμφανίσεις που σίγουρα θα συζητιούνται για πολύ καιρό!

Κοινώς, το... μενού των Όσκαρ τα είχε όλα και φυσικά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας λεπτό που πάτησαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί οι σταρ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ένα ένα για μία λαμπερή εκδήλωση που ναι μεν διεξήχθη στη... σκιά του κορονοϊού αλλά διέθετε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόταν για να μας κάνει να την περιμένουμε με την ίδια ανυπομονησία και του χρόνου.

Να μιλήσουμε πρώτα για τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς και μία από αυτές σίγουρα ήταν η κατάκτηση του Β' Γυναικείου Ρόλου από ένα outsider, την Yuh-Jung Houm η οποία κατάφερε να κλέψει το χρυσό αγαλματίδιο από την έμπειρη Glenn Close και την Olivia Coleman που ήταν το μεγάλο φαβορί.

Πάντως, η Glenn Close δεν έδειξε στενοχωριέται καθόλου αφού κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής σηκώθηκε από την καρέκλα της και άρχισε να χορεύει... περίεργα. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση ήταν όταν η Yuh-Jung Youn κατέκτησε το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου, κατακτώντας συγχρόνως και ένα ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού καθώς είναι η πρώτη ηθοποιός από την Ασία που καταφέρνει να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο μετά από το 1957.

Ξεχώρισε όμως και η νίκη της Chloe Zhao για το Nomadland, όχι μόνο γιατί πρόκειται για το πολυπόθητο βραβείο σκηνοθεσίας αλλά και γιατί είναι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα η οποία κερδίζει μία τέτοια διάκριση παγκοσμίως.

Ο 83χρονος Anthony Hopkins με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία The Father και την κατάκτηση του Όσκαρ Α' ανδρικού κατάφερε να διακριθεί και για άλλον έναν λόγο αφού είναι από τους γηραιότερους νικητές των βραβείων.

Από τα ευτράπελα της βραδιάς ήταν ο λόγος που βγήκε να πει ο νικητής του βραβείου Β' Αντρικού Ρόλου o Daniel Kaluuya για την ερμηνεία του στην ταινία “Judas and the Black Messiah” ο οποίος όμως αντ' αυτού άρχισε να μιλάει για το... σεξ που έκαναν οι γονείς του το οποίο και είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί ο ίδιος για να ζήσει τη στιγμή της απονομής του.

Όσο για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που σίγουρα θα συζητιούνται για πολύ καιρό είναι οι εξής που αξίζει να δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved