Έχουν επέτειο 33 χρόνων γάμου και δέχτηκαν 4.500 ευχές στο instagram!
Hollywood

Έχουν επέτειο 33 χρόνων γάμου και δέχτηκαν 4.500 ευχές στο instagram!

Είναι μαζί μία ολόκληρη ζωή και εκείνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την τόσο ευτυχισμένη της στιγμή. Και τα comments φυσικά πήραν φωτιά!

"33 χρόνια γάμου με τον καλύτερό μου φίλο, τον εραστή μου, τον άντρα μου. Η αγάπη νικά".

Αυτό ήταν το τρυφερό μήνυμα που συνόδευε την κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της που ανέβασε εκείνη, δηλώνοντας πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού άντρα της.

Ο λόγος για τον Tom Hanks και τη Rita Wilson που παντρεύτηκαν πριν από 33 ολόκληρα χρόνια και από τότε θεωρούνται -όχι άδικα βέβαια- ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη ηθοποιός λατρεύει τη χώρα μας και ως γνωστόν έχει μεταδώσει αυτή την αγάπη και στον σύζυγό της ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια επένδυσε με σπίτια στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα στην Πάτμο και ένα στην Αντίπαρο το οποίο και επισκέπτεται συχνότατα.

Ειδικά τα καλοκαίρια, το διάσημο ζευγάρι αφιερώνει μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ελλάδα, κάνοντας και πολλές εξορμήσεις σε διάφορα άλλα νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Μέχρι να ξαναέρθουν βέβαια στη χώρα μας χρειάζονται αρκετοί μήνες αλλά μέχρι τότε δείχνουν να περνούν το ίδιο όμορφα στη "βάση" τους, στις ΗΠΑ. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους πολλοί ήταν οι σταρ του Χόλιγουντ που έσπευσαν να τους ευχηθούν όπως και απλός κόσμος. Πάνω από 4,500 μηνύματα δέχτηκε η Rita Wilson με αφορμή την ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση αυτή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved