Alert! «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν και αυτή είναι η ημερομηνία για το ένα και μοναδικό επεισόδιο
Hollywood

Alert! «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν και αυτή είναι η ημερομηνία για το ένα και μοναδικό επεισόδιο

Τα φιλαράκια: Η μεγάλη επιστροφή μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα!

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών είναι αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη η οποία ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για δέκα ολόκληρα χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα, 27 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, συνεχίζει να προκαλεί... φρενίτιδα!

Η αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ, την οποία δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν ξεκίνησε να προβάλλεται στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και ολοκληρώθηκε η προβολή της στις 6 Μαΐου 2004 με τεράστια επιτυχία αυτά τα δέκα χρόνια.

Δεν ήταν τυχαίο πως στο καστ των ηθοποιών συμμετείχαν σπουδαίοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt Le Blanc, ο Matthew Perry και το David Schwimmer.

Τα Φιλαράκια λοιπόν έρχονται με ένα και μοναδικό επεισόδιο, όπου θα λέγεται «The One With The Reunion», τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Η επανένωση του ενός επεισοδίου της σειράς Friends The Reunion θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max.

Στο βίντεο που ανέβασαν βλέπουμε τους έξι πρωταγωνιστές να περπατούν με γυρισμένη την πλάτη ενώ στο τέλος ανακοινώνεται η ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία προγραμματίστηκε για τις 27 Μαΐου!

Εν αναμονή λοιπόν της μεγάλης επανένωσης!

https://www.instagram.com/p/CO0hjuqjl44
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved