Huge... Baby Boom! Η Naomi Campbell έγινε μαμά στα 50 της! Η πρώτη φωτό με το μωρό της!
Hollywood

Huge... Baby Boom! Η Naomi Campbell έγινε μαμά στα 50 της! Η πρώτη φωτό με το μωρό της!

Η μαύρη γαζέλα της παγκόσμιας μόδας έγινε μαμά στα 50 της χρόνια και είναι πανευτυχής γι' αυτό! 

Η διάσημη καλλονή η οποία είχε μεσουρανήσει στον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του '90 και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να είναι περιζήτητη, έγινε μανούλα και το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μία όμορφη ευλογία διάλεξε εμένα να γίνω η μητέρα της. Είναι τιμή μου να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον αιώνιο δεσμό που μοιράζομαι πλέον μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη» έγραψε ως λεζάντα στην όμορφη πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με το μωρό της στα social media.

Φυσικά αμέσως οι ευχές και τα σχόλια των followers της άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή μιας και η ίδια δεν είχε αποκαλύψει απολύτως τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Η εντυπωσιακή καλλονή σε συνέντευξή της το 2017 είχε παραδεχτεί στo περιοδικό Evening Standard ότι ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, όμως είχε τονίσει ότι δεν βιαζόταν καθόλου. Συγκεκριμένα είχε πει: «Το σκέφτομαι διαρκώς να κάνω παιδιά, αλλά τώρα αφού η επιστήμη είναι έτσι σκέφτομαι ότι μπορώ να το κάνω όποτε θέλω».

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο άμεσο μέλλον να μας εκπλήξει και πάλι αφού η ίδια σκέφτεται σοβαρά να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε με το μωρό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved