Συγκλονίζει η Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»
Hollywood

Συγκλονίζει η Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

H πασίγνωστη Lady Gaga θα είναι η πρώτη καλεσμένη στην νέα εκπομπή«The Me You Can’t See» και αποκάλυψε ότι μετά τον βιασμό της προσπάθησε να αυτοτραματιστεί.

Η lady Gaga θα είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους “The Me You Can’t See” στο Apple TV+ των Όπρα Γουίνφρεϊ και πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι θα εστιάζουν στην ψυχική υγεία celebrities και ανθρώπων, όπου θα μοιράζονται τις ιστορίες που τους έχουν σημαδέψει.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, αποκάλυψε, ξεσπώντας σε κλάματα: «Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη. Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη».

Η Lady Gaga δεν ήθελε να δώσει το όνομα του παραγωγού στην δημοσιότητα και όλων εκείνων που της "πολέμησαν" εκείνη την περίοδο.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος παραγωγός τη βίασε και την άφησε έγκυο στα 19 της έτη, μια εγκυμοσύνη που αποφάσισε να διακόψει.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved