Τα Φιλαράκια 17 χρόνια μετά και στο Twitter έγινε... χαμός!
Hollywood

Τα Φιλαράκια 17 χρόνια μετά και στο Twitter έγινε... χαμός!

Τα φιλαράκια: Οι σταρ της θρυλικής κωμικής σειράς επέστρεψαν 17 χρόνια μετά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star και το Twitter φυσικά, όπως ήταν φυσικό, πήρε φωτιά!

Τα λατρεμένα “Φιλαράκια”, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ήταν όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και επιτέλους επέστρεψαν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση!

Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά αλλά και έντονο συναίσθημα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές θυμήθηκαν πώς δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένας στέρεος δεσμός φιλίας, μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους και τις λιγότερο αγαπημένες τους στιγμές, συζήτησαν για το πώς προσαρμόστηκαν στην τεράστια επιτυχία και τη διασημότητα, διάβασαν σελίδες σεναρίων από αξέχαστες σκηνές, διαγωνίστηκαν σε ένα κουίζ για τα “Φιλαράκια” και γέλασαν δυνατά παρακολουθώντας backstage σκηνές και bloopers από τα γυρίσματα.

Απολαύσουμε κάθε δευτερόλεπτο του Friends The Reunion, της διαχρονικής τηλεοπτικής αξίας, που εξακολουθεί να παραμένει αισιόδοξα επίκαιρη και ανέπαφη, από το πέρασμα του χρόνου!

Και οι χρήστες του Twitter ήταν εκείνοι που ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδεις, καλωσορίζοντας με απίθανα σχόλια τόσο τους έξι πρωταγωνιστές όσο και τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν δεύτερους ρόλους. Όπως τον Τομ Σέλεκ ο οποίος υποδυόταν τη σχέση της Μόνικα πριν ζήσει ευτυχισμένη στο πλευρό του Τσάντλερ.

Δείτε κάποια από τα πιο ευφάνταστα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την επιστροφή των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved