Πασίγνωστος star ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και «ρίχνει» το Instagram
Hollywood

Πασίγνωστος star ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και «ρίχνει» το Instagram

Έγινε μπαμπάς πριν από λίγο καιρό και η ευτυχία του δεν κρύβεται ενώ δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις με τον νεογέννητο γιο του.

Τόσο ο ίδιος όσο φυσικά και η κουκλάρα σύζυγός του!

Ο star πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έγραφε: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ο ερχομός του μικρού γιου μας, του Jason King Derulo, στο σπίτι μας. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό ήρωα για προστάτη, την μητέρα του @jenafrumes».

Ο λόγος φυσικά για τον πασίγνωστο star Jason Derulo τον οποίο μάλιστα πρόσφατα είδαμε και στο πάρτι ένωσης του Survivor!

Ο τραγουδιστής ο οποίος βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και πήρε αρκετά χρήματα από τον Ατζούν για μία και μοναδική εμφάνιση στο survivor, λίγο πριν το πάρτι ένωσης είχε κάνει γνωστό ότι θα γίνει μπαμπάς.

Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει η 26χρονη καλλονή, Jena Frumo, ενώ λίγο μετά και ο Derulo ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και δήλωσε «ενθουσιασμένος».

Ο Jason Derulo είναι τρισευτυχισμένος και απολαμβάνει την επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά του όσο και στα προσωπικά του.

Με την σύζυγό του είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και αυτό το μωράκι ήρθε για να ολοκληρώσει αυτή τους την ευτυχία.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που μοιράστηκαν μαζί μας μετά τον ερχομό του παιδιού τους στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved