Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε πασίγνωστη ηθοποιός – Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος μπαμπάς της
Hollywood

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε πασίγνωστη ηθοποιός – Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος μπαμπάς της

Θλίψη στο Hollywood! Πέθανε ο διάσημος μπαμπάς πασίγνωστης ηθοποιού, από επιπλοκές στην καρδιά του.

Ο λόγος για τον Ernie Lively, μπαμπάς της Blake Lively.

Ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του προήλθε από επιπλοκές καρδιακής ανακοπής την περασμένη Πέμπτη στο Λος Άντζελες.

Η εκπρόσωπός του Julie Smith επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός με μια λιτή ανακοίνωση.

Ο Ernie Lively ήταν επίσης ηθοποιός και είχε συμμετάσχει σε δεκάδες σειρές και ταινίες κατά τη διάρκεια της 50ετής καριέρας του.

Ο Ernie Lively είχε παίξει στις σειρές “The Dukes of Hazzard”, “Falcon Crest”, “The X-Files”, “The West Wing” και “That ’70s Show” αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως στις “Mulholland Falls”, “Passenger 57”, “The Man in the Moon”, “Air America”, ενώ είχε υποδυθεί και τον πατέρα της Blake Lively στο “The Sisterhood of the Traveling Pants” που είχε γυριστεί στην Ελλάδα.

Η Lively Blake ήταν ένα από τα πέντε παιδιά που είχε αποκτήσει με την σύζυγό του, Elaine, με την οποία ήταν παντρεμένος 42 χρόνια.

Το 2013 ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς κάνοντας μια πρωτοποριακή θεραπεία για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας της στο πανεπιστήμιο της Utah.

Γεννήθηκε στον Έρνεστ Μπράουν Τζούνιορ στις 29 Ιανουαρίου 1947, στη Βαλτιμόρη, Πριν γίνει ηθοποιός, εργάστηκε ως καθηγητής Αγγλικών και υπηρέτησε στο στρατό, στο αμερικανικό ναυτικό σώμα ενώ υπηρετούσε στο Βιετνάμ .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved