Αντόνιο Μπαντέρας: Προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ στη Θεσσαλονίκη
Hollywood

Αντόνιο Μπαντέρας: Προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ στη Θεσσαλονίκη

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη εφτασε εδώ και λίγη ώρα ο Αντόνιο Μπαντέρας, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer»

O διάσημος ηθοποιός έφτασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (25/6) στην συμπρωτεύουσα με ιδιωτικό αεροπλάνο Gulfstream G200 Galaxy.

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και φυσικά τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το thestival, ο Antonio Banderas με την παρέα του, οδηγήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και θα μείνει.

Σάρκα και οστά παίρνει το «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς ήδη το συνεργείο της παραγωγής στήνει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα πρώτα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας!

Ήδη, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ξεκινήσει με τη βοήθεια φορτηγών, να ξεφορτώνουν σκαλωσιές και φορτία στη Μίκρα, με τις εργασίας να αναμένεται να ολοκληρωθούν τα επόμενα 24ωρα. Στη συνέχεια θα γίνουν εργασίες και στα υπόλοιπα σημεία που θα χρησιμοποιηθούν για την ταινία.

Να θυμίσουμε πως γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στη Μίκρα, τη Θέρμη, την Καλαμαριά, τη Μηχανιώνα, τη Βίλκα, διάφορα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο Δέλτα Αξιού.

Δείτε τη φωτογραφία από το αεροδρόμιο στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved