Χάλι Μπέρι: Γυμνάζεται με τη συνταγή της Ελένης Πετρουλάκη!
Hollywood

Χάλι Μπέρι: Γυμνάζεται με τη συνταγή της Ελένης Πετρουλάκη!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Ελένης Πετρουλάκη ακολουθεί η Χάλι Μπέρι για να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και για να «κερδίσει ζωή».

Η Ελληνίδα γυμνάστρια έχει αλλάξει το σώμα σε πολλές γνωστές Ελληνίδες αλλά και σε χιλιάδες γυναίκες που την εμπιστεύονται. Η ίδια θέλει να εξελίσσεται και παρουσιάζει κάτι νέο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό έπειτα από προσκλήσεις δημοσιογράφων, αλλά και κέντρων υγείας, για να παρουσιάσει τα πρωτοποριακά προγράμματα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, μέσω της personal trainer Ramona Braganza, που είναι η προσωπική της γυμνάστρια εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ήθελε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής.

Έτσι, έπειτα από έρευνα, επικοινώνησε με την Ελένη Πετρουλάκη, η οποία έχει σπουδαία πορεία στον χώρο της άσκησης, αμέτρητες εμφανίσεις στην ελληνική τηλεόραση και δικό της brand. Η Ramona μπήκε στη σελίδα της Ελένης και είδε το νέο πρόγραμμα, το οποίο την ενθουσίασε και θα το υιοθετήσει για τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ.

Η 54χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που διαθέτει πολύ εντυπωσιακό κορμί, ξεκίνησε το 20FF το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής με 20λεπτες προπονήσεις, που μεταμορφώνει στην κυριολεξία το σώμα. Μάλιστα, έχουν γίνει μελέτες και έρευνες για μεγάλο χρονικό διάστημα και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια στον αθλούμενο, αλλά και άμεσες αλλαγές στον σωματότυπο χωρίς κόπο.,

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved