Justin Bieber-Hailey Baldwin: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα! Και ο Justin τα... τσούζει!
Hollywood

Justin Bieber-Hailey Baldwin: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα! Και ο Justin τα... τσούζει!

Οι ομορφιές της χώρας μας τούς κέρδισε τόσο πολύ που δεν λένε να χορτάσουν από Ελληνική θάλασσα και ήλιο. 

Η κρουαζιέρα του Justin Bieber στις Κυκλάδες με υπερπολυτελή θαλαμηγό που νοικιάζει αντί €250.000 την εβδομάδα, συνεχίζεται.

Το μήκους 55 μέτρων με όλες τις luxury ανέσεις γιοτ έριξε άγκυρα χθες στο νησί των Ανέμων και ο σούπερ σταρ της ποπ μουσικής μαζί με την σύζυγό του Hailey βγήκαν βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια.

Το ζευγάρι περπάτησε μέχρι το Παλιό Λιμάνι όπου έκατσε σε γνωστό μαγαζί για απεριτίφ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες που ζήτησαν από τους φωτογράφους να μην τους ενοχλήσουν. Αφού απόλαυσε το ποτό του με το έτερον του ήμισυ ο Καναδός καλλιτέχνης προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του και στην συνέχεια αποχώρησε χεράκι - χεράκι με την γυναίκα του αφού δέχτηκε ευχές για καλό ταξίδι.

Μάλιστα, ο Justin Bieber ο οποίος είχε επισκεφτεί την Ελλάδα το 2016 όταν είχε βρεθεί στη Σαντορίνη φέτος επέλεξε Μύκονο, Μήλο, Πάρο, Ίο, Κουφονήσια και τώρα ξανά Μύκονο. Μάλιστα, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες με όμορφα στιγμιότυπα από τις Ελληνικές διακοπές τους. Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved