Και ο Tom Hanks στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες του διακοπές! Με ποιον Έλληνα δείπνησε;
Hollywood

Και ο Tom Hanks στην Ελλάδα για τις καθιερωμένες του διακοπές! Με ποιον Έλληνα δείπνησε;

Στην Ελλάδα βρίσκεται και φέτος για τις καθιερωμένες διακοπές του στην Αντίπαρο ο Οσκαρικός ηθοποιός Tom Hanks, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια. 

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος προσφάτως έγινε και Επίτιμος Έλληνας όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στον επίγειο παράδεισό του, την Αντίπαρο όπου ως γνωστόν διαθέτει εξοχική κατοικία.

Ο Tom Hanks φυσικά έχει ταξιδέψει στη χώρα μας με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Rita Wilson προκειμένου να απολαύσουν ξέγνοιαστες μέρες και νύχτες στο νησί που λατρεύουν.

Οι δυο τους αναμένεται να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που έχουν κάθε καλοκαίρι, κάνοντας θαλάσσιες βόλτες με θαλαμηγό ή φουσκωτό σε κοντινά νησιά, ανακαλύπτοντας ανεξερεύνητες ομορφιές, απολαμβάνοντας παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες σε γραφικά ταβερνάκια και δειπνώντας με φίλους. Κάτι τέτοιο συνέβη ήδη όπως μας ενημέρωσε με φωτογραφία που ανέβασε ο Χρύσανθος Πανάς στο instagram. «Δείπνο στην Αντίπαρο με τον επίτιμο Έλληνα» έγραψε στη λεζάντα της φωτό του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού που πλέον τείνει να γίνει Έλληνας.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved