Γέννησε το τρίτο της παιδί και μιλάει για την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι!
Hollywood

Γέννησε το τρίτο της παιδί και μιλάει για την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι!

Ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών είναι πλέον η διάσημη καλλονή και ηθοποιός η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε με τον τοκετό στο σπίτι

Ο λόγος για την Karolína Kurková η οποία ανήμερα της γιορτής της μητέρας, έφερε στον κόσμο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ξανθιά καλλονή και πρώην άγγελος της Victoria Secret, είναι παντρεμένη με τον Archie Drury και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, τον 11χρονο Tobin Jack και τον 5χρονο Noah Lee. Η Kurkova πρόσφατα φωτογραφήθηκε με τη νεογέννητη κόρη της Luna Grace, για το People και μοιράστηκε την καταπληκτική εμπειρία που είχε γεννώντας στο σπίτι.

«Για μένα είναι πολύ όμορφη και ξεχωριστή γιατί είναι σαν εμένα. Είμαστε ίδιες. Υπάρχει αυτό το κοινό που έχουμε που δεν μπορείς καν να το περιγράψεις» είπε για το κοριτσάκι της και συνέχισε:

«Περνάω πολύ χρόνο μαζί της απολαμβάνοντας τη στιγμή για πιθανόν να είναι το τελευταίο μου μωρό».

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και το κοριτσάκι που έχει αποκτήσει, η ίδια είπε: «Κινείσαι ανάλογα με την προσωπικότητά τους για ο καθένας είναι διαφορετικός. Θα έχει δύο μεγάλους αδελφούς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί ποτέ. Θα είναι πάντα εκεί να την προστατεύουν και να την φροντίζουν. Βλέπω ήδη πόσο προστατευτικοί και τρυφεροί είναι μαζί της».

Για την απόφασή της να γεννήσει και τα τρία παιδιά της στο σπίτι, η Karolina Kurkova τόνισε: «Είναι το σπίτι μου, είμαι ήρεμη και καθόλου στρεσαρισμένη. Κατά τη διάρκεια του τοκετού, αυτό χρειάζεσαι. Θέλεις να νιώθεις καλά και να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται... Απλά για μένα είχε νόημα και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε. Ξέρω πως δεν είναι για όλους. Πάντα λέω πως πρέπει να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά και ότι είναι σωστό για εσένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved