Μύρισε... Hollywood ο Αργοσαρωνικός! Οι πρώτες φωτό του Daniel Craig με τη Kate Hudson!
Hollywood

Μύρισε... Hollywood ο Αργοσαρωνικός! Οι πρώτες φωτό του Daniel Craig με τη Kate Hudson!

Άρωμα από... Hollywood έχει πλέον ο Αργοσαρωνικός καθώς εκεί γίνονται τα γυρίσματα μιας νέας κινηματογραφικής παραγωγής!

Ο λόγος για την ταινία «Στα μαχαίρια, 2» της οποία τα γυρίσματα γίνονται σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, Daniel Craig και Kate Hudson βρίσκονται από τις 28 Ιουνίου στην περιοχή. Την ίδια μέρα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της: «Και μόλις τελειώσαμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ είναι γεγονός Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους και υπομονετικούς ανθρώπους στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε αυτούς τους φόνους…. στις ήσυχες ακτές τους».

Η Kate Hudson η οποία έχει αποδείξει την μεγάλη αγάπη της για τη χώρα μας αφού σχεδόν κάθε καλοκαίρι περνάει εδώ τις διακοπές της, είχε φτάσει στην Ελλάδα λίγες μέρες νωρίτερα προκειμένου να χαλαρώσει και ύστερα να ριχτεί στη δουλειά.

Σε ό,τι αφορά τώρα την ταινία, ο κινηματογραφικός πράκτορας 007, αυτή τη φορά υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ που εξιχνιάζει υποθέσεις δολοφονίας.

Όσο για την Kate Hudson, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιον ρόλο υποδύεται. Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix την επόμενη χρονιά. Creg και Hudson δεν είναι οι μόνοι διάσημοι ηθοποιοί του Hollywood που βρίσκονται στην Ελλάδα αφού σύμφωνα με το ΟΚ στη χώρα μας βρίσκονται οι Edward Norton, Dave Bautista και Kathryn Hahn οι οποίοι ανήκουν στο καστ της συγκεκριμένης ταινίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved