Το καθαρόαιμο ελληνικό καλοκαίρι της Kate Hudson! Τα γυρίσματα στις Σπέτσες και τα κοκτέιλ στην πλαζ
Hollywood

Το καθαρόαιμο ελληνικό καλοκαίρι της Kate Hudson! Τα γυρίσματα στις Σπέτσες και τα κοκτέιλ στην πλαζ

Η Kate Hudson δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι μακριά από την χώρα μας αλλά φέτος έχει αρκετούς λόγους για να παρατείνει την παραμονή της στην Ελλάδα

Η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα και για επαγγελματικούς λόγους και έτσι είπε να συνδυάσει και την προσωπική της ξεκούραση.

Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στην ταινία «Στα μαχαίρια, 2» της οποίας τα γυρίσματα γίνονται σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Μαζί με τον Daniel Craig βρέθηκαν από τις 28 Ιουνίου στην περιοχή. Την ίδια μέρα ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα της: «Και μόλις τελειώσαμε! Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Μπενουά Μπλανκ είναι γεγονός Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους και υπομονετικούς ανθρώπους στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε αυτούς τους φόνους…. στις ήσυχες ακτές τους».

Μετά τα γυρίσματα όμως, η διάσημη ηθοποιός έφευγε για τον επίγειο παράδεισό της, που βρίσκεται στη Σκιάθο.

Φυσικά η διάσημη ηθοποιός δεν είναι μόνη αφού τις ομορφιές του νησιού απολαμβάνει παρέα με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, Danny Fujikawa.

Η αποκάλυψη ότι βρίσκεται στο νησί, έγινε από την ίδια όταν είδαμε το Instagram της να γεμίζει με πανέμορφες φωτογραφίες από τις παραλίες, τη Χώρα και τις εξορμήσεις της.

Η πρώτη φωτογραφία που η διάσημη ηθοποιός πόσταρε ήταν μαγική με την ίδια να περπατά σε «μυστική» παραλία της Σκιάθου, φορώντας το μαγιό της και κρατώντας δύο μπουκάλια κρασί.

Μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας «Τώρα είναι καλοκαίρι».

Όπως έγινε γνωστό η μητέρα της Goldie Hawn, μαζί με τον σύντροφό της, Kurt Russell, οι οποίοι διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί κατέφθασαν πρώτοι με learjet κι έπειτα ήρθε και το ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved