Antonio Banderas: Η πρώτη ανάρτησή του για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη!
Hollywood

Antonio Banderas: Η πρώτη ανάρτησή του για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη!

Κανονικά συνεχίζονται τα γυρίσματα για την αμερικανική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή που πέρασε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης είχαν τοποθετηθεί Αμερικανικές σημαίες ενώ ένα από τα ιστορικά σινεμά, ο Αλέξανδρος, είχε μετατραπεί σε κλαμπ.

Επίσης ένα άλλο κτίριο θα έμοιαζε με μουσείο, για τις ανάγκες πάντα της χολιγουντιανής ταινίας.

Σήμερα (7/7) ο διάσημος ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και ανέβασε και την πρώτη φωτό από το σετ των γυρισμάτων. "Γύρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ησυχία στο πλατό!" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος σε τρελά κέφια με τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρίτσαρντ Χιουζ.

Σήμερα, είναι και μέρα που θα βρεθεί στο σετ η Κέιτ Μπόσγουορθ η οποία θα έχει γύρισμα μέχρι αργά το βράδυ, σύμφωνα με το όρντινο της ταινίας. Η ηθοποιός και μοντέλο από το Λος Άντζελες που είναι η συμπρωταγωνίστρια του σταρ στην ταινία, ξεκίνησε την καριέρα της από τον "Γητευτή των Αλόγων" πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ όταν ήταν 14 χρονών και από τότε άνοιξε για εκείνη ο δρόμος του κινηματογράφου. Χθες (6/7) στο σετ γυρισμάτων που γίνονται στο βόρειο τμήμα της Πυλαίας, παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος ήθελε με τη σειρά του να καλωσορίσει όλους τους συντελεστές στην πόλη.

Φυσικά, καθημερινά είναι πολλοί οι Θεσσαλονικείς που συγκεντρώνονται στο σημείο όπου γίνονται τα γυρίσματα προκειμένου να πάρουν μία ιδέα για το πώς αυτά γίνονται αλλά και για να δουν φυσικά από κοντά τον διάσημο ηθοποιό.

Να θυμίσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός έφτασε στις 25 Ιουνίου στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer», με ιδιωτικό αεροπλάνο Gulfstream G200 Galaxy.

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και φυσικά τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με το thestival, ο Antonio Banderas με την παρέα του, οδηγήθηκε εκείνη την ημέρα σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και συνεχίζει να διαμένει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved